Priveligirani odvjetnici u Hrvatskoj, nekadašnji tužitelji iz Jugoslavije, neki sadašnji suci doušnici KOS-a, svi progone branitelje

0
1427

Ne može Hrvatsku voditi u bolju budućnost čovjek koji je ušao u koaliciju s Vrdoljakom i Pupovcem samo da bi zadržao vlast te tako vratio Hrvatsku u totalitarizam. Radi se o čovjeku kojeg najviše podržavaju ljudi protiv kojih su podignute optužnice, a to nam danas jasno pokazuje da Hrvatska nije utemeljena na demokratskim i pravednim načelima jer zakoni se donose protivno volji većine, a nameću se samovoljom izvršne vlasti koju podržavaju oportuni i licemjerni saborski klimavci. Zar je u Hrvatskoj zabranjeno glasanje u Saboru na temelju savjesti i volje birača? Znaju li hrvatski birači svojeg zastupnika kojem bi se mogli obratiti? Tko može u Saboru otkriti i iznijeti njihovo nezadovljstvo?

Današnje Plenkovićevo ponašanje je nedemokratsko i ucjenjivačko, a on se ponaša kao CK SKH, dakle, izdajnički, a sve njegove odluke su protivne volji hrvatskih birača, te cjelovitog naroda i države. Dakle, uveden je totalitarizam jer državom vlada i upravlja manjina. Manjina bi zabranila sve što je hrvatsko i to uz pomoć HDZ-a koji je stvorio demokratsku i suverenu hrvatsku državu. Premijer kontrolira DORH i sudstvo. Premijer kontrolira školstvo i medije. Oni protiv kojih su podignute optužnice zbog kriminala mu služe i traže njegovu milost mada bi u demokraciji odmah morali podnijeli ostavke na sve političke funkcije. Sve to Premijer čini zbog svoje komunističke svijesti, svoje pohlepe za vlašću i svoje bolesne ambicije. Umjesto da služi narodu, on ga vara, obmanjuje i ucjenjuje, a narodu i državi se služi samo sprovođenjem biračke volje.

Plenkoviću, u demokraciji se ništa ne zabranjuje, što znači da u demokratskoj Hrvatskoj može djelovati fašistička ili ustaška stranka. Ne samo da nam zabranjuješ slobodu govora i svajesti nego nam zabranjuješ i naše povjesne simbole kao grb, dakle, identitet i sve povjesne pokliće.

Neki koji podržavaju njegovu vlast će biti oslobođeni progona kao Vrdoljak i Pupovac, kao i najveći lopovi, a oni koji dođu pred sud su oslobođeni od komunističkih, dakle, udbaških i kosovskih sudaca, ako ih brane bivši jugoslavenski tužitelji. Ovo nam nedvojbeno pokazuje da mi još nismo odvojili državno odvjetništvo od izvršne vlasti ni izvršnu vlast od sudstva, a nismo ni očistili sudstvo od udbaša i kosovaca. Vrhovni i Ustavni sud su i dalje komunistički, prosuđuju komunistički jer drukčije ne znaju i ne žele uređenu državu jer ustavni i vrhovni sudci promiču komunističko načelo: Odluke se ne donose po Ustavu, zakonima i načelu pravde nego po zahtjevu politike! Zbog toga imamo nedorečene zakone koji omogućuju korupciju i nepravdu. Često je načelo osobna korist jer odvjetnici i sudci ponekad dijele ulov.

Zar napokon glavnog državnog odvjetnika i sve županijske tužitelje ne bi trebalo birati na izborima? Zar ne bi trebalo ukinuti Državno sudbeno vijeće jer je ono komunističko i korumpirano, te dati njegove ovlasti predsjedniku države da imenuje sudce koje će Sabor potvrditi ili odbaciti.

Pogledajnmo tko su priveligirani odvjetnici u Hrvatskoj? To su bivši jugoslavenski državni tužitelji, a to nije slučaj u drugim bivšim komunističkim državama koje su u komunizmu  bile iza Hrvatske, a danas smo siromašniji od njih. Dakle, sve pokazuje da su mnogi jugoslavenski sudci i državni tužitelji bili suradnici UDB-e i KOS-a,  a zahvaljujući svim dosadašnjim izvršnim vlastima nismo izvršili lustraciju samo da ih se  ne bi otkrilo. Nju, očito, ne želi ni Plenković. Eto kakve smo pemijere imali nakon smrti Tuđmana.

Bivši jugoslavenski tužitelji su jedini odvjetnici koji dobivaju presude na hrvatskim sudovima i nitko se ne pita zašto? Mlađi odvjetnici žive od varanja i pljačke svojih klijenata lažnim obećanjima, u čemu im obilato pomažu korumpirane državne institucije i birokracija krivotvorinama. Država i državna poduzeća danas pljačkaju građane jer je birokracija korumpirana i neobrazovana za funkcije koje bi trebala obnašati.

Sve institucije su korumpirane u Hrvatskoj, a tako se ponaša i komunistički puk. Međutim, mnogi obični pučani i danas žive u strahu od politike zbog komunističkog iskustva, a to nam pokazuje što je komunizam učinio od čovjeka koji mu nije pripadao. Međutim, oni koji su krali u komunizmu kradu i danas. Zbog komunističke svijesti Hrvati u Hrvatskoj nemaju budućnosti, a zbog toga treba pokrenuti referendum i  izglasati lustraciju svih bivših komunista – udbaša i kosovaca jer su krojili sudbine onih Hrvata koji se nisu pokoravali ni komunizmu ni jugoslavenstvu, posebice ako želimo bolju budućnost za potomstvo. Bez referenduma nikada neće biti ni lustracije. Koliko bivših udbaša i kosovaca  danas imamo u Saboru, u Državnom odvjetništvu  i Sudstvu?

Ove teze potvrđuju zvjerska ubijanja  i silovanja Hrvata i Hrvatica nakon 2. svjetskog rata i za vrijeme najnovije velikosrbijanske agresije, a zbog izdaje pravnih, političkih i domoljubnih načela nikada nisu podignute optužnice potiv komunističkih ni protiv agresorskih koljača i ubojica u obrambenom ratu, mada su dokazi neumoljivi. Dakle, HDZ-om i Hrvatskom i danas vladaju jugoslavenski komunisti – udbaši i kosovci, a zbog  njih ni hrvatski narod ni hrvatska država nemaju budućnosti. Ako se narod ne probudi i ne kaže dosta premijeru Plenkoviću i hadezeovim političarima, hrvatskom narodu prijeti veliko siromaštvo i još veće iseljavanje.

Naime, i danas se progone hrvatski branitelji, a to nam pokazuje tko je vladao Hrvatskom nakon  smrti predsjednika Tuđmana. Međutim, to ne muči premijera Plenkovića pa on različitim smicalicama sve to prikriva mada ga njegove političke odluke prikazuju kao protivnika hrvatske suverenosti. Kada će podignuti tužbu protiv Srbije ili započeti pregovore o ratnoj odšteti i kada će započeti izvođenje četnika pred lice pravde? Zašto je uopće četniku Vučiću postavio pitanje o ratnoj odšteti, a ništa nije učinio da se to dogodi? Još jedna njegova obmana, a za odštetu treba dobiti dozvolu od Pupovca, zar ne?

Kako domoljubni Premijer može ući u koaliciju sa prikrivenim četnikom čija su se dva brata borila za stvaranje velike Srbije? Može li mu se vjerovati? On nije zastupnik hrvatskih Srba koji nemaju nikakve sveze sa Srbijancima nego zastupa četništvo koje promiče Vučić i SPC. Navodno je ateist, a koristi srbstvo, dakle, pravoslavlje za ucjene. Njegovo četnikovanje Plenković prihvaća jer ga on drži na vlasti.

Mnogi misle da netko tko govori više jezika mora biti i dobar političar. Međutim, Plenković nije dobar političar ni državnk. On je nemilosrdni podlac i oportunist sklon ucjenama, a bio bi dobar diplomat da voli Hrvatsku. No, čini mi se da su Hrvatska i hrvatski narod za njega zadnja rupa na svirali. Ako se vratimo unatrag 18 godina, vidjet ćemo da su komunist Račan, te diplomati Sanader, Milanović i Plenković doveli Hrvatsku na prosjački štap.

Plenković je tipični komunistički autokrat koji od birača traži da vide Hrvatsku kako je on vidi. On je svojom taštinom i tvrdoglavošću ponizio mnoge hrvatske intelektualce i stručnjake uvjeravajući birače da u IK nema rodne ideologije. Naime, ona je izvrsno prikrivena, ali u nekim člancima te konvencije se traži da se rodna idelogija uvodi u škole i da je nadziru žene iz drugih država. Zašto bi Hrvatska plaćala svoje i tuđe špijunke iz svojeg proračuna kao da nas te jugoslavenke nisu dovoljno opljačkale.

Plenković je kastrirao i HDZ i Hrvatsku pa ako smo razumni i odgovrni, na slijedećim izborima moramo njemu i HDZ-u mu otkazati povjerenje jer njegova vjerodostojnost nije ništa drugo nego obmana. Umjesto da smanjuje poreze, namete i režije, oni rastu i postaju nesnošljivi, posebice lokalno.

Srećko Radović