‘GENIJALAN PLAN’:Njonjo i Pupi pokreću ubrzan ulazak Srbije u EU nakon što su Srbi izvrijeđali Hrvate!

0
4754

Plenković Istanbulski i Njonjo Hrvatina dobili su novi zadatak od EU najružnijeg ljubavnika muškaraca …onog koji šalje poljupce Plenkoviću, štipa ga po guzici i radi pizdarije u regij -Junckera…

junker

Srbija što prije mora ući u uniju da regija ne bi ušla u rat…treba preoteti Srbiju od Rusa, a PR četnicima će napraviti Njonjo koji razumije dobro pederluk sa ostatkom pederske vlade Srbije…trebaju ući četnici pretvoreni u žensko i lezbe pretvorene u muško u srpskoj četničkoj vladi u EU pederluk štipanja i ljubljena pred kamerama.

Ana-Brnabić-colleague

Nije bitno što je jučer jednoj zastupnici četnička bagra u srpskom parlamentu prijetila i nazvala svoju zastupnicu ustaškom kurvom prema srpskoj konvenciji prema ženama, nije bitno što Šešelj prijeti Hrvatima likvidacijama u skladu sa svojom zločinačkom prošlosti, a najmanje je bitno što je glavni ubojica iz Škabrnje Vasilije Vidović bio tjelohranitelj Vučića i Šešelja u vrijeme domovinskog rata; pa prema tome Vučić nije ništa manji zločinac od debilnog Šešelja. Takve idiote Juncker želi u uniju. Nema što, Rusi im trebaju reći hvala što se toga ološa rješavaju.

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

Vasilije Vidović

A naš ološ koji se prvo poklonio uniji i Srbiji dolaskom tog nosača pivskih boca u Hrvstsku, sada iz tog zločinca radi državnika. Prvo mu se dodvoravala predsjednica ko neka guska u magli da bi sad Njonjo obavio posao sa LGBT vladom Srbije. Onom istom Brnabićkom koja ne želi Hrvate u srpskom parlamentu…

vučić

Pijani Junckers obožava Srbe koji ubijaju svoje političke protivnike na Kosovu, podmeću državni udar u Makedoniji i Crnoj Gori, razjedinjuju BiH, pa sad i prijete vojvođanskim Hrvatima nad kojima su napravili genocid. Nema što prava smo država u kojoj je nadvlada, koja sluša pijanca, komedijša, a sve to plaća narod koji se nada da će pretili Plenki progledati ili promijeniti dioptriju.

Predsjednica ga sad napada, ne zato što je progledala, već joj je krivo da ona kao predstavnica plavuša nije na čelu nadvlade, koja provodi želju EU pijanca.

Sada blebeće o nekakvih 80 000 pobjeglih Hrvata iz zemlje zbog ovako usrane situacije, dok je prije prodavala drugu priču…FB_IMG_1524038767437

Pjeva pjesmicu od one Alke Vujice, laži, laži mi…to radiš najbolje…ko i naše agencije za ispitivanje društenih  tokova…blebeću i oni o oporavku gospodarstva, a ljudi iseljavaju više nego ikada…svi rade za istog gazdu.

A što na kraju reći, jebeš vlast koja se klanja Vučiću i Pupovcu…možda bi Juncker trebao početi štipati ovaj narod da se probudi i stisne mu jednu istanbulsku šamarčinu…i otjera tu ološ sa vlasti.

HOP