Sa bankomata Pupi uzeo 1,7 milijun kuna, a meni sud blokira račune zbog navodne klevete!

0
3055

Protekle gotovo 2 godine podnio sam sedam /7/ KZ prijava USKOKU I DORHU protiv M. Pupavca najvećeg svjetskog poštenjaka.
Prvo Tesla banka nikad zaboravljena biti neće.Banka je osnovana da samo njima služi a ne povratnicima.Da bude transmisija za uzimanje novca od ulagača i osnivača na tkz.ileglan način. Povratnici od banke nisu imali gotovo nikakove koristi.
Eto jednog primjera.
Saborski višegodišnji zastupnik iz Baranje vinogradarski biznismen dobio je iz banke 2.0 milijun kuna u bespovratnom kreditu.Sredstva su utrošena po onoj ” pola pije pola šarcu daje ” .Srbin nije povratnik. Zašto je dobio kredit?
Druga Kaznena prijava temelji se na protuzakonitom trošenju kuna iz BANKOMATA uokolo Gajeve 7. NESTALO JE
1.7 MIL. kuna ; samo 10% sa pokrićem.

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Sumnja se da je na taj način otkupljena kuća ljubavnicina oca, a tko je nosio novac vjerovniku u Opatiju znat će se uskoro.

U javnosti voždić Pupi se nije očitovao oko toga novca.
Kvazi sudovi kvazi suci u Osijeku, Daruvaru i Pakracu i županijski  u Šibeniku, Splitu i Vukovaru otimaju novac mojoj djeci i unucima presudom u korist Pupija i njegovim ovrhama, a  koji životare na mojum malim primanjima.
Osobno mislim da sudac pojedinac niti nije nikakav sud , da je porkupljiv, korumpiran nesposoban, bez morala i poštenja za taj posao.Da li je to tako -možda jeste možda nije- 22.500 kuna veliku tajnu krije.

Da se Bankomati ne zaborave evo pjesme
Bankomati kao nijema bića
Voždu kuna ima bez pokrića. -fb profil Nenada Vlahovića

Hop