Branitelj i predsjednik AHSP-a uhićen u Jasenovcu, srpski ‘pop’ i terorist povjesničar Jasenovca

0
14282

– Išli smo položiti svijeće u Jasenovac svim žrtvama. Žrtvama NDH-a, žrtvama  komunizma, jer logor nije zatvoren 1945. godine. U njemu je ubijano puno ljudi za vrijeme titova zločinačkog režima.

Sada ne smijem više hodati po zemlji koju sam branio, dok su je braća od Milorada Pupovca napadala i on meni određuje što ću raditi. On vodi neku svoju delegaciju u Jasenovac, meni kao domoljubu to je zabranjeno. Ispada da smo Vulin i ja isto…on nas sve naziva ustašama, a Plenkoviću pak sam ja ustaša. Uglavnom Hrvatska i dalje provodi srpsku politiku.

received_10216067002288400

Ćulibrk  srpski episkop iz Pakraca radi sa E. Zuroffom na  dokumentaciji jasenovačkog logora, neladašnji srpski terorist, ali i teoriji da svi pobijeni židovi u Srbiji zapravo su pobijeni u NDH-a jer je NDH-a bila do Zemuna!

čulibrk

obuljen i jovan1

To je laž jer su ubijani najviše u Beogradu. Srpska crkva laže kako je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. Što je laž. Tu laž je progurao srpski episkop Velimirović blizak Hitleru. Tog zličinca koji je mrzio Židove srpska crkva je proglasima svetim!

svestenici
Isto tako u bugarskim arhivima postoji dokument po kojem je Josip Broz 1941. godine obavjestio kominternu da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba! Znači već tada je ta priča gurana. I do danas se to govori. Očito da su komunisti i srpska crkva lutke istog gospodara. O tome sam danas htio progovoriti. Ali su mi zabranili kretanje po mojoj zemlji i uhitili me- ekskluzivno za naš portal izjavio je D. Keleminec.

Nakon što je navodno zabranjen dolazak srpskog fašiste Vulina, današnjeg ministra obrane u Jasenovac, ovaj potez vlasti je očekivan jer se Plenković boji reakcije Srbije.

HOP