DAVOR TRBUHA PREDSJEDNIK HČSP-a POZVAO NA UJEDINJENJE SVE PRAVAŠKE STRANKE

0
2630

 

DAVOR TRBUHA PREDSJEDNIK HČSP-a POZVAO NA UJEDINJENJE SVE PRAVAŠKE STRANKE

Na sjednici Glavnog stana HČSP-a koja se održala 21.04.2018. u Zagrebu na inicijativu predsjednika stranke da se započnu pregovori i razgovori oko ujedinjenja svih pravaških stranaka članovi Glavnog stana HČSP-a su prihvatili sa velikim oduševljenjem.Svi prisutni bili su ZA i samo jedan suzdržan.Trbuha ističe:” Zar će nam desnicu okupljati grobari pravaštva i poltroni HDZ-a koji su upravo svojom sluganskom i dodvorničkom politikom doveli pravaše danas tu gdje jesmo to je sramotno i nedopustivo!”
Navodi:”Ako svi lideri pravaških stranaka ne zatome svoje interese, ako ne potisnu svoj ego i ne stave nacionalne interese ispred osobnih i ako im je trenutna Starčevićanska vlast od 0,5% do 1,5% postala tako slatka da nisu u stanju osjetiti povijesnu priliku onog o čemu su svi prethodni meštri Starčevićanstva sanjali onda nam svima skupa nema spasa!”
Jedini put u povijesti imamo priliku političkim putem Srbiju stjerati u kut, na način da na predstojećim Parlamentarnim izborima na kojima bi ujedinjeni pravaši u jednu stranku sa jednim imenom, jednom dušom i jednim tijelom morali participirati u vlasti iz više i dobro svima nama pravašima poznatih razloga!
Srbin i Srbija u sotonsku i masonsku tvorevinu od Europske unije nikada ne smiju ući bez pravaškoga kažiprsta, koji će im dirigirati koji putevi vode do Bruxellesa i na koji način.
Ne smijemo pristati da Srbija uđe u EU, a da između nje i Hrvatske ostane i jedno neraščišćeno pitanje. Naša traženja trebaju biti sveobuhvatna u odnosu na svu našu povijest, granice, ubijene, nestale, dokumente, probleme, otimanja, presezanja, laži te ratne štete i odštete!
Jer ostaje jedna činjenica, ako budemo pasivni i samo promatrali kako stvari do kraja izmiču kontroli i Srbija bude ušla u EU sve do jedna pravaška stranka će izgubiti smisao postojanja!
Kockice nam se upravo slažu i moramo ujedinjeni osvetiti sve do jednog velikana,  vratiti čast i dostojanstvo umornima i poniženima.
Društveno, ekonomski, demografski, duhovno i moralno unazađena Domovina  nama, nasljednicima Starčevićanstva mora biti najveća satisfakcija postojanja kako bi je upravo mi kojima je izgleda jedino stalo vratili na pravi put.
U našim rukama leži budućnost jedine nam napaćene kroz stoljeća Domovine te čast naših palih vitezova!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Predsjednik HČSP-a
Davor Trbuha