Rat Keleminec-Pupovac: ‘Božinović podržava nezakonito ponašanje, a pravosuđe uništava svjedoka Pupovčevog kriminalnog djelovanja’

0
3546

Konferencija za novinare D. Keleminca ispred sjedišta ” hrvatske vlade” Milorada Pupovca;

-Ustav članak 22. Nitko ne može biti uhićen ili pritvoren bez pismenog , sudbenog i na zakonu utemeljenog naloga. Takav nalog mora biti pročitan i uručen uhićeniku prilikom oduzimanja slobode.

Članak 32 Ustava. Svatko tko se zakonito nalazi na teritoriju RH ima pravo slobodno se kretati i birati boravište.-ove članke zakona citirao je D. Keleminec na tiskovnoj konferenciji ispred pupovčevog ureda. Iz jednostavnog razloga; uhićenja pred Jasenovcem u prošlu nedjelju.

Članak 25 Ustava. Sa svakim se uhićenikom mora pristupati čovječno i poštivati njegovo dostojanstvo.- ovaj članak Ustava Keleminec je na tiskovnoj citirao jer je policajac Šokčević nečovječno postupao prema Kelemincu, da bi na kraju ministar Božinović izmislio pred cjelokupnom javnošću kako je policajac nazvan četnikom. Sve kako bi se opravdalo ponašanje policije. Slučaj  je ovo blažeg zlostavljanja, u slučaju vukovarske policije branitelj je umro od ozljeda manojakalnog  napada policije. Razina je to u kojoj se postavljaju pitanja zašto policija postoji?

Na tiskovnoj konferenciji Keleminec je spomenuo i slučaj Vlahović i teška iživljavanja hrvatskih sudova nad Vlahovićem, kojeg umjesto da sudovi nagrade za otkrivanje očitog kriminala oko Pupovca, presudom u korist Pupovca potpuno su financijski uništili. Isto to sada Pupovac planira i sa Kelemincem, jer je njegov vjerni novinarski sluga Sale Kosanović snimao konferenciju za novinare…ali svaka sila za vijeka.

Na kraju je Keleminec zapalio svijeće za ubijene i poginule u Jasenovcu. Jer zbog pritiska ekstremnih Srba to mu nije bilo dozvoljeno u Jasenovcu i podsjetio da je šef logora bio i židov Ivo Hendrich

received_10216081848659550

U terorističkom listu Novosti srpski novinarski huškač Sale Kosanović najavio je u svom srpskom ludilu ustaški pohod na Jasenovac . I za Saleta svi smo mi ustaše, kao i za Vulina i Acu Silikonskog Vučića.  U Jasenovac po njemu mogu samo Srbi koji lažiraju broj poginulih. A o Jasenovcu ima pravo držati povjesne bajke srpski pop i srpski terorist Ćulibrk kraj ove hrvatske kretenske vlasti.

čulibrk

HOP