Pupovac uvijek dobiva: ‘DA LI JE PUPOVAC PREDSJEDNIK OPĆINSKIH SUDOVA U OSIJEKU DARUVARU PAKRACU I BJELOVARU’

0
4686
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Prošla su dva nepuna mjeseca od objave sudskih čuda osobito u Osijeku na općinskom kvazi sudu, to se odnosi na postupke i presude koje je tužbom pokrenuo Pupovac protiv Nenada Vlahovica predsjednika Nacionalnog vijeća srba.
Zamolio sam kvazi predsjednika i kvazi Ministra pravosuđa da meni u primjerenom roku obrazlože što su učinili u moja tri osuđujuća slučaja.
Osobito o slučaju kvazi suca IVANA VULIĆA o čemu možete vidjeti u prilogu.
Nisam dobio nikakovu obavijest od kvazi predsjednika i ministra pravosuđa ,vjerojatni razlog ne dobivanje dozvole od stvarnog predsjednika Pupovca,  koji je i ministar i predsjdnik Vlade i Sabora i svega i svačega.

Da li je to zaista Pupovac?
Čuda u kvazi sudu OSIJEK se nastavljaju i dalje s novim kvazi sucem u postupku protiv Pupovca koji su pokrenuli NENAD VLAHOVIĆ I STANIŠA ŽARKOVIC zbog KLEVETE i to na kvazisudu Osjek pod prisegom.

Citat svjedočenja Pupovca, obratite pozornost na riječnik uglađenog profesora Pupovca;

-Ovdje prisutni klevetnik- misli na Vlahovića i Žarkovića- uortačili su se protiv mene Pupovca i srpskim sredstvima informiranja iznosili da sam ja Pupovac prodao Kosovo za milijun eura. ‘Završen citat.

Mi niti smo davali bilo kome bilo kakove izjave, niti Pupovac je pokazao dokaz, novine gdje je to napisano, novi kvazisudac odbija našu tužbu i odreže nam plaćanje troškova.U izvođenje naših dokaza nije se upuštao. Lažno svjedočenje Pupovca njega ne zanima!

Nikada Pupavac nije dao dokaze što je s 1.5 mliona kuna namjenjenih za Kosovo, koje je dobio u donaciji to je i dalje u mraku.Očito imamo “poštenjačinu”svjetskih razmjera vrijednog suhog zlata, u tom poslu do koljena mu nisu Sanader i Vidoševič i Bandić.

Sva istina izači će na vidjelo kada se objave podaci o njegovoj tajnoj štednji.Tko će tada meni platiti sve moje istine i sve pravosudne svinjarije na svim kvazi sudovima od Osjeka -Pakraca- Daruvara -Šibenika -Splita -Vukovara.
Da baš nijedna moja činjenica nije istina ne mogu vjerovati -nemoguće, očito je u pitanju novac kojeg ja nemam i nebi se s tim bavio.
OVO JE VERBALNI DELIKT MENE KAO OPOZICIJE S CILJEM ZASTRAŠIVANJA DA NE GOVORIM.

.NAPROTIV JOŠ ĆU SNAŽNIJE IZNOSITI U JAVNOST SVE ŠTO SE DEŠAVA OKO I SA SJAJNIM KOALICIJSKIM PARTNEROM.
A GDJE SU OSTALI SABORSKI ZASTUPNICI A OSOBITO MANJINSKI.TO SU KUPLJENI JADNICI I BJEDNICI NEOBRAZOVANI KOJI FOKUSIRAJU SAMO NOVAC. KOJI SE PRODAJU ZA SITNI NOVAC JER ZA KRUPNI NITI NE VRIJEDE.
MOJ SLUČAJ ČETIRI PUTA U ČETIRI POSTUPKA  DOBIVA PUPOVAC.
ODGOVORNO JAVNOSTI KAŽEM SVE ŠTO SAM REKAO SVE JE ISTINA I SAMO ISTINA I OD NJE NEĆU ODUSTATI.Mali voždić želi biti veliki,ali neće moći, postoji nešto snažnije u njemu što će ga ubrzo zaustaviti.Da li je ili nije toga svjedtan to on zna.
Da bih javnost u cjelosti uvidjela moju istinu sve ću objaviti na HOP PORTALU s imenima i prezimenima svih kvazisudaca u navedenim kvazi sudovima.

NEKADA U NEKOM SISTEMU TAKOVE KVAZISUCE NAZIVALI SU KOKOŠARIMA JER JEDVA DA.SU MOGLI UTVRDITI ČIJA KOKOŠ JE SUSJEDNU MEĐU PREŠLA ILI ŽIVOTINJA RECIMO SVINJA.

Nenad Vlahović

Hop