Božinovićevi milicajci zabranili Hrvatima ulaz u Jasenovac prema uputi zločinca Vučića!

0
5898

Opet policija krši svoje ovlasti. Samo ministar može zabraniti javno okupljanje, a ne policija. Jasenovac kao da nije u Hrvatskoj već u Srbiji. Zaustavila nas policija na izlazu s autoputa za Jasenovac. Lampaše i križeve smo postavili i time dali počast svim ubijenima u Jasenovcu, a posebno ubijenima od 1945. do 1950. godine. Jasenovac je laž i poligon velikosrpske politike prema Hrvatskoj da je fašistička i zločinačka država. Želimo istinu o Jasenovcu. U Jasenovcu leže kosti Hrvata i to je dobro znao zločinac Tito koji zato nikada nije posjetio Jasenovac. A- HSP tvrdi da je Pupavac i predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatske ! Nema predaje! Mi ćemo pobjediti! – izjavio je D. Keleminec pred kamerama N1 Televizije koja je očekivala incidente.

Ali, na njihovu žalost, pravaši su pokazali koliko su pravični. Pedesetak osoba policija je spriječila da se mirno okupe u Jasenovcu, kao da Vulin to određuje. Praktički ih je označila kao neke zločince. U ovoj tragikomičnoj vladi srpski četnički popovi mogu dolaziti i raditi što ih je volja u Jasenovcu, lagati besramno o broju žrtava; a građani koji su branili zemlju od srpske četničke stoke ne smiju u Jasenovac. Ovakvu policiju treba prestati plaćati. Neka u Srbiji čuva Vulina.

FB_IMG_1525598431573

Za to vrijeme u Srbiji Šešelj, posrbljeni četnik, pokušuva sa četnicima protjerati preostale Hrvate iz Vojvodine, označavajući narod genocidnim. Kad padne mit o Jasenovcu, Srbija će se naći pred velikim otrežnjenjem.

Srpska ološ Vulin pritišće hrvatsku vlast da ne šalje vladino izaslanstvo u Bleiburg! Srpska četnička stoka zapravo želi zatrti činjenicu da su četnici i partizani pobili pola milijuna Hrvata na lažnom mitu o Jasenovcu.

U svemu tome pomaže im Plenković i beogradski učenik Božinović, ministar kradeze milicije.

Pupovac iz Hrvatske radi četničku prčiju kraj ove kradezeovske ološi.FB_IMG_1525598446298

Zanimljivo da je Andrej Istanbulski obišao Jasenovac, kojeg bravar Tito nikada nije obišao, ali mu ne pada napamet ići u Bleiburg, baš prema preporuci zločinca Vučića i smrada Vulina.

 

HOP