Erdogan po BiH ima predizborne skupove, Jutarnji i Novi list plaču za Jugom, a Zagreb dobio srpske cajke i živozidaške cajke!

0
1241

Bosna je oduvijek bila hrvatska zemlja. Al ovo se sve toliko unakazilo da sultan Erdogan radi predizborne kampanje u Bosni?! Što su Bosnu osvojili Turci opet?

TURCI I KOD NAS-ZOVU SE CAJKAŠI

Ovaj cajkaški radio u Zagrebu je novoturski val, osim što se radi o klasičnom posrbljivanju budala, sasvim je po pravilima IK. Naime, sve te ženturače koje urliču i kenjkaju taj jezivo neslušljivi anti-melos, imaju jednu zajedničku karakteristiku: glasovi su im tak grubi i muškobanjasti da sam gotovo sigurna da su se rodile ko muškarci, pa onda samo operativno natakle ogromne sisurine na sebe. I onda se to smeće od radija nazove “extra” fm, umjesto Laganinija koji je bio na toj frekvenciji. Ne znam tko je tak nešto dozvolio, al ja bih ga kazneno gonila….

PROTUHRVATSKA PROPAGANDA

Malo za razbibrigu otvorim ono smeće od bljutarnjeg – a tamo Frano Lasić pati za šugom-Jugom, nekakva srpska kraljevska vjenčanja itd… pa ovo kAo da su srpski mediji koji zagovaraju šugoslaviju, bilo Titovu, bilo onu Karađorđevića! Kakve ovo veze ima s vijestima koje bilo koga u Hrvatskoj zanimaju? Di su zapeli ti bolesnici i zašto?!
Nije Keleminec trebao zapalit samo one huškačke Pupijeve Novosti, nego odmah u istom “cugu” i Jutarnji list…

FB_IMG_1525571361368

Eno Novi list posvećuje članak obljetnici smrti zločinca Tita u Beogradu. Pravi hrvatski medij, nema što! Vele komunjare da se okupilo 2000 ljudi. Znači, 200 otprilike. Pretpostavljam, svi koji su profitirali od njegovog “oslobađanja”, čitaj pljačke, otimačine uz nekoliko turista iz Kine i Rusije koji su se slučajno našli u blizini… pa i nije neki odaziv, fala Bogu… PATE ZA NJIM SAMO MEDIJI…Stjepan Šterc voli političke cajke iz Živog zida;

šterc

Dakle, prejadno; Sinčić profitirao kupnjom kuće od dužnika kojeg je uništio kredit u švicarcima, a pametan i obrazovan čovjek kao Šterc još titra ovakvom mulcu i prevarantu – upropastili su se politički obojica… što bi Štercu da ovakvu budalu i njegove prevarante podržava – to mi nikako nije jasno…

Ingrid Runtić

HOP