Jebeš vladu kojoj mailove čita M. Babić i Index, a Dalićku od javnosti brani Pupovac

0
5498

SVEGA nekoliko sati prije nego što će vlada usvojiti Lex Agrokor, Branimir Bricelj iz investicijsko-bankarske tvrtke Altera poslao je u ime Grupe Borg mail s naslovom “Zakon o izvanrednoj upravi” te tekstom: “U prilogu je jutrošnja verzija (almost final).”

Uz uobičajene primatelje Antu Ramljaka i Tomislava Matića iz Texo Managementa, Tonćija Korunića iz InterCapitala, Borisa Šavorića i Branimira Žarkovića iz odvjetničkog ureda Šavorić i Partneri te Zorana Besaka iz Zadruge za etično financiranje ovog su puta bile dodane još dvije adrese. Službene adrese Dubravke Vlašić Pleše, savjetnice predsjednika vlade Andreja Plenkovića, te Sanje Mišević, državne tajnice u Ministarstvu pravosuđa. 

S Plenkovićevom savjetnicom i državnom tajnicom članovi Borg grupe komunicirali su i danima prije, šaljući posljednje verzije Lexa.-piše Index hr.

Nitko se u ovoj državi ne pita otkuda Indexu ovi podaci? Kakva je ovo država u kojoj Matija Babić čita mailove od Plenkovićevih suradnika. Pa nije li ovo sve tragikomično? Ako čita Matija, čitaju svi…možda Matija zna i što se Plenki dopisuje sa ženom? Hrvatska je uz ovakve političare postala tragikomična država. I što je najbolje nitko ne želi otići sa vlasti? Svi su oni super…da poludiš.

I onda ono najsmiješnije Pupovac koji je sjedio u nadzornom odboru Tesla banke, a koja je propala prije nego se pokrenula, brani na televiziji Martinu Dalić zbog afere oko mailova… kao da smo u Šabcu ili Čačku…svaki ima svog Srbina za poneku piz*ariju…

pupi gad

novost

novosti1novosti naslovnicaNOVOSTI

S druge strane medijska ekipa nas proglašava fašistima u pupovčevim Novostima, huška, vrijeđa, srpska crkva izmišlja da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. A ja se pitam jesi li ti Plenkoviću uopće normalan? Ona tamo predsjednica prima zločinca Vučića, usred Zagreba, u Lisinskom Pupi i Aco četnik traže autonomiju…a sada Pupi spašava Dalićku. I onda je desnici najveći problem Keleminec…on stvara lošu sliku o našoj državi…a ovi stvaraju pozitivnu jer se druže sa četnicima ili luđacima ili lopovima…predobro!

received_1841423319222351

Neki dan Hrvate koji su išli na Bleiburg pretresaju kao lopove, isilovce i luđake, kako vidimo ima luđaka na vlasti koliko hoćeš, njih normalno puštaju po Austriji… stranci pretresaju osiromašeni narod! Čini se da je Bleiburg nova svastika sa Poljuda…svi smo mi ustaše po njima, a jedino četnici će nas spasiti…tko se prepoznao njemu na dušu.

DcnkZ9jXUAEWFrJ

Srpska vojska daje počast fašisti Draži Mihailoviću, možda bi mogli i ove naše vladare povesti da se poklone čika Draži…

Igor Drenjančević

HOP