Plenki i Pupi preko svoje milicije nahuškali austrijsku policiju da se u autobusu za Bleiburg nalazi ustaški terorist

0
2367

Zagreb, 13. 05. 2018.

MEDIJIMA

Hrvatska vlast poslala je nadležnima u Austriji dojavu da se u našem autobusu za Bleiburg nalaze teroristi i fašisti. Zbog te dojave naš autobus je zaustavljen na austrijskoj granici u 10, 00 sati i zadržan do završetka mise za sve ubijene na Križnom putu točno do 14, 00 sati.

Kod ispitivanja austrijska policija raspitivala se da li se u autobusu nalazi stranka A – HSP !

Za dojavu da se u našem autobusu nalaze fašisti i teroristi rečeno nam je na kraju od same austrijske policije da je došlo iz Hrvatske i da je to politički akt na nas.

HRVATSKA VLAST POKUŠALA NAM JE U AUTOBUS PODMETNUTI BOMBE I MUNICIJU !

Naš autobus imao je dvije lokacije za prihvat ljudi za Bleiburg. Na prvu lokaciju pojavila se policija i to nam je bilo jako čudno. Na drugoj lokaciji ispred autobusnog stajališta dočekala nas je kutija i u kutiji bomba, municija i jedan metak od “pama”.

received_10216223633524083

Nitko to nije dirao streljivo ali smo poslikali i zvali policiju. Policija je došla i bez riječi pokupila bombu, streljivo i otišla.

received_10216217758337207

Tek kod zaustavljanja na austrijskoj granici , pregleda, a malo je trebalo da austrijska policija rastavi autobus, shvatili smo da nam je bomba i streljivo bilo podmetnuto, kad smo čuli da je dojava išla iz Hrvatske onda  smo shvatili kako to nije igra, već vrlo opasna igra.

received_1841423319222351

picture496

Kod našeg polaska za Bleiburg policija je imala nalog ustanoviti da li će u autobusu biti predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, a sve ovo bilo je planirano da nas se uhiti i proglasi teroristima.

Poručujemo Plenkoviću i Pupovcu da se srame i dok je Hrvata bit će i Hrvatske !

Šaljemo Vam slike sa bombom i municijim, sa našeg zaustavljanja, pregleda , pregleda austrijske policije autobusa i na kraju naš dolazak u Bleiburg.

Bog i Hrvati !

Za domovinu spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Hrvatska sa svi počastima dočekuje i klanja se zločincu Vučiću, prijatelju zločinca Šešelja i ubojice iz Škabrnje V. Vidovića, a branitelja i dragovoljca Keleminca proglašava opasnim čovjekom. Činjenica je  da nikada Keleminec nije osuđen za niti jedno djelo, niti je ikada ikoga ozlijedio, a kamoli bombu negdje postavio.

HOP