U Gvozdu stali branitelji i pravaši u obranu pravoslavne obitelji ugrožene od SDSS-a i srpskih ekstremista

0
3250

Već godinu dana pišemo o slučaju Srbina Rade Dragića i njegove žene Hrvatice, koji žive u selu srpskih ekstremista. Srpski ekstremisti namjerno šire mržnju prema Dragićima i nazivaju ih ustašama, pred očima naše policije i pravosuđa. Čak je došlo do toga da policija njega naziva problemom.

 

IMG-6c542a897db5944402afdd3f34d13bb2-V

Rade Dragić je pred javnošću iznio masu dokumenata ozljeda na svome tijelu, tijelu djece, opisao strašna maltretiranja od strane srpskih ekstremista i vladajućeg SDSS-a. Kako doznjemo, Srbin povratnik iz Srbije je donio 50000 eura za stvaranje nemira u Hrvatskoj i daje mrvice sirotinji kako bi ona izazivale Dragiće i tako stvarala bojno polje u selu. Dragić je svjedok vremena i on smeta četnicima i ekstremistima okupljenima oko SDSS-a.  Prije tjedan dana srpski su se ekstremisti potukli u Dragićevom selu, bez da su za to snosili sankcije na svome derneku, dok sa druge strane austrijska policija iz Hrvata koji su krenuli na Bleiburg radi teroriste! Dragići to više ne mogu trpiti. Oskvrnuta im je grobnica, upadano u dvorište i prije par dana pretučeno blago.

Branitelji iz Gvozda, Petrinje i Banovine stali su uz Dragiće i jedini političar koji je imao petlje ući u leglo srpskih ekstremista za sada je Dražen Keleminec i javno je dao podršku Dragićima. O Dragićima je u Bujici govorio general Lukić, ratni heroj Orkan i urednik HOP portala Igor Drenjančević.

Pupovac je upoznat sa svim problemima obitelji Dragić, ali je očito stao na stranu srpskih ekstremista i ex terorista.

Keleminec je u svome govoru spomenuo i Tesla banku, koja je trebala poslužiti Srbima povratnicima, ali je uništena prije nego je stvorena. Šef nadzornog odbora bio je M. Pupovac. Srbima u Gvozdu daju se mrvice, ucijenjuje ih SDSS i poziva na vjernost, a od svega profitiraju pojedinci SDSS-a. Od branitelja izjavu je dao Ivo Vranić.

-Kako sam branio domovinu, danas preko slučaja Dragić branim Ustav zemlje. U Gvozdu su problem Pupovčevi ljudi, neki Galoguža i slični provokatori, a s njima su u vezi i neki tzv. domoljubi, povezani u svakakve veze. Njima ne treba istina i smeta im  slučaj Dragić.

Naše vodeće medije ova konferencija za novinstvo nije previše interesirala. Zanimljivo da se uvijek odazovu na poziv Keleminca kada je konferencija u blizini Pupovca ili kada Keleminec odlazi u Jasenovac, tada se mediji rastrče oko Keleminca. Sve kako bi mu nabili ustaške etikete. Divljanje srpskih ekstremista njih ne zanima.  Nema što, dobro ih je Pupi postrojio, nitko ne smije u općinu Gvozd. Sada procijenite koliko ima slobodnih medija u Hrvatskoj. No nastavak ove priče slijedi na Bujici prema obećanju gl. uredniku HOP portala od strane Velimira Bujanca…

Keleminec je najavio dolazak s braniteljima kod Pupovca u vezi ovoga slučaja. Novinar Provjerenog dobio je sve podatke o ovome slučaju, koliko ima slobode na tome mediju uskoro ćemo vidjeti.

HOP