Dallas records- singl za duet ”Svet se pokreće” srpskog muzičara Branka Radakovića i legende hrvatskog novog vala Renata Metessija

0
2142
U izdanju Dallas records-a, u petak 18. svibnja pojavio se singl za duet ”Svet se pokreće” srpskog redatelja i rok muzičara Branka Radakovića i legende hrvatskog novog vala Renata Metessija.
Pjesma je snimana u studiju ”Šusteraj” u Zagrebu tokom 2016, 2017, a završena 2018.
Glavne vokale otpjevali su Branko Radaković i Renato Metessi, a prateće Vladimir Sokačić, koji je ujedno bio i producent ovog izdanja. Njih trojica zajedno su ujedno potpisani i kao autori teksta i muzike, dok je bubnjeve odsvirao Goran Rakčević.
Radaković je scenarista, montažer i redatelj spota. Ujedno je bio i glavni snimatelj, dok su neke kadrove snimili Toni Vuković i Matija Radeljak.
Omot je  dizajnirao kritičar i arhitekta Nikola Gocić.
uvs180325-003
Pjsma je prvi put emitirana kada je  izdata i kada je spot objavljen na zvaničnom kanalu ”Dallas records-a”, u petak 18. 5. u emisiji PREMIERY” na poljskoj radio stanici ”Kafana FM”.
Nadamo se i nekoj skoroj živoj promociji.
Inače, Branko Radaković je trenutno jako zauzet i oko svog prvog solo albuma ”Pakovanje”, koji će se ovih dana naći u prodaji i na CD-u, a izdavač je beogradski ”Metropolis Music”, koji je isti taj album izdao u prosincu  u digitalnom obliku.
Dijelić amosfere spota za ”Svet se pokreće” možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=blI9NOg81JU

dok spot za pjesmu možete pogledati https://www.youtube.com/watch?v=fO6IzQ_dUIE

 

HOP