Branitelj pokopan gore od psa nakon zgražanja javnosti dobio križ i identitet na groblju!

0
5082

pokop branitelja

Neviđen skandal u kome je prvenstveno sudjelovala socijalna služba u Udbini, te je kao takva  dozvolila ovako oduran ukop, stvorila je i osnove za kaznenu odgovornost djelatnika centra. Da li su i koliko znale udruge branitelja nema informacija. Uglavnom u toku dana stvorio se odjednom križ sa imenom i prezimenom umrlog. Pa čak i neki jadan cvijet. Da javnost nije reagirala umrli bi ostao N.N.

Ovaj slučaj je sramota svih nas i ogledalo naše situacije. Možda će približiti branitelje da se više brinu jedni o drugima jer država to očito ne želi. Sramotno je da se tako što događa kraj ministarstva branitelja kojeg socijalna služba prema nekim saznanjima nije obavijestila. Socijalna služba u Kutini isto je tako gledala  branitelja Strnadicu kako umire od gladi, a braniteljske udruge nisu se previše snašle u toj situaciji.

Branitelji češćim obilaskom pojedinih težih i problematično bolesnih  osoba u braniteljskoj populaciji najviše mogu pomoći da ostanu na životu njihovi suborci,  jer dok institucije reagiraju baš ovakvi su rezultati.

Hop