Četnička televizija Niagara pustila snimku četnika koji su harali Kordunom i Banovinom

0
14535

Za koju godinu ova četnička bagra  sa videa se neće zvati  Savez boraca Korduna, već savez antifašista  Korduna. Sada imamo priliku vidjeti izbliza svu tu bagru, kako izgleda, a koja je palila i ubijala Hrvate na Kordunu. Video je snimila televizija Niagara, poznata po činjenici da je nedavno organizirala derneke Srba na Banovini, pred nosom naše policije. Vlasnik te televizije blizak je bio u ratu F. Simatoviću i Ulemeku Legiji. Danas ova televizija normalno radi širi četništvo među Srbima.

Danas se televizija koristi za dizanja morala preostalim četnicima na Banovini, organizaciji derneka i provociranje hrvatske države. Ova televizija ne smeta Miloradu Pupovcu.

sdp četnikčetnička omladina1

Predsjednik boraca okorjeli je četnik Đuro Škaljac, s kojim se i Pupovac otvoreno druži, u ratu bio je glavni kriminalac i ratni profiter, zamjenik udruženja je Tošo Pajić, desna ruka Mile Martića i glavno milicijsko smeće na Banovini u vrijeme rata. Odmah do njih sijedi Mile Šapić iz tzv. Biroa Krajine, odnosno vlade terorista u izbjeglištvu. Šapić je nedavno bio u Slavskom polju kraj Vrginmosta, u mjestu gdje četnici zlostavljaju Srbina Dragića i obitelj godinama. Specijalni gosti ovog skupa bio je glavni četnik u skupštini Srbije Miodrag Linta. Čovjek kojeg je predsjednica naše države pozvala da dočeka Vučića u Vrginmostu. Nismo li smjeh od države? 

rasetaboran

Uz njega gost četničkog derneka bio je i general Andrija Rašeta. Njegov rođo novinar pali i žari u novinarskim krugovima u Hrvatskoj i idiotima prodaje demokraciju. 

HOP