U Istri se pedesetak dužnosnika obogatilo na pljački proračuna, 7 kaznenih prijava protiv Pupovca- DORH nije učinkovit kao na slučaju Mamić!

0
2736

Hrvatsko krivosuđe brzo je riješilo slučaj Mamić, kako bi ga uklonilo sa političke scene kao sponzora onih snaga koje su prvenstveno u HDZ-u oporba Plenkoviću. Kriminal oko njega o kojem govore u DORH-u postojao je, nije bio aktualan do trenutka dok Mamić previše  nije zasmetao briselskoj struji Plenkovića.

DORH je dobio 7 kaznenih prijava od strane Nenada Vlahovića sa opširnom dokumentacijom o kriminalu Milorada Pupovca i nije se pomaknuo s mjesta, a podnijete su par godina prije istrage oko Mamića. Pupovac je bio na čeku Tesla banke, u njenom nadzornom odboru, banka je uništena, pokradena na stručan način, ali Pupovac do sada nije odgovarao.

– Pravosuđe u slučaju mojih 7 kaznenih prijava nije se daleko pomaklo. Za sada slučaj je nezanimljiv, jer je Pupovac koalicijski partner. Pupovac je napravio pravosudni manevar, privatno me tužio za klevetu, pravosuđe jer nepravedno presudilo u njegovu korist i tako se želi obezvrijediti materijal koji sam skupio protiv njega. Ja sam branitelj proračuna, ukazao sam kako nezakonito po mome mišljenju skrnavi proračun. To čini se nikoga nije briga.-komentirao je Vlahović situaciju oko Pupovca.

MAMIĆU, VRATI SE I DOĐI U ISTRU
U Istri je pedesetak dužnosnika pretvarajući javno u privatno danas teže od 2-3 mil.€ i svi su oni ugledni i uvažavani građani Krasne zemlje i Lijepe naše. Mamiću, tko Ti je kriv da ne živiš u Istri. Ti si barem “stvorio” Modrića i druge, a naši razorili NK Istru.- piše D. Kajin

Mamić je stvarao novac i uzimao novac. IDS ništa nije stvorio, već je politikom uništio istarsko gospodarstvo, uništavao proračun, da bi postao koalicijski partner Plenkovića, baš kao i Pupovac.

Ako je kriminal ovo oko Mamića , što je sa pljačkom proračuna, tko će za nju odgovarati?

HOP