U SFRJ HRVATI SU IMALI 32 IZBORNA FUNKCIONERA, SRBI 496, ZA TAKVOM DRŽAVOM PATI SDP!

0
8229

SRBOSLAVIJA -koju je je masonerija nazvala Jugoslavija , jako je draga bernardićevoj ekipi crvenih štrumfova.  Stalno pate za drugom zločincem Titom, masovnim ubojicom Titom, pate za svim njegovim logorima smrti i najvećoj diskriminaciji Hrvata u povijesti. Koliko je ta diskriminacija bila velika govori ovaj statistički podatak.

U svim rukovodećim funkcijama Hrvata je bilo od 5-6 puta manje nego Srba. Za time naravno žali M. Pupovac, a njegov politički klon iz pročetničkog DSS-a  traži još više Srba u Saboru, za lakše širenje pročetničke politike u Hrvatskoj.

Demokratski savez Srba kao politički predstavnik srpskog naroda u Hrvatskoj, sa predstavnicima u lokalnoj i regionalnoj izvršnoj vlasti i predstavničkim tijelima pojedinih jedinica lokalne samouprave, upozorava da je traženi referendum protuustavan. Prava nacionalnih manjina ne smiju biti teme dnevnopolitičkih predstava. Za srpsku zajednicu u Hrvatskoj preosjetljivo je uopće dovoditi u pitanje postojeća propisana prava koja se ne poštuju. Stanje svijesti građana o pravima nacionalnih manjina, posebno srpske, u Hrvatskoj, zabrinjavajuće je za budućnost odnosa hrvatske kao većinske zajednice prema svim drugima. Dok sa istoka naviru izbjeglice i lutaju po Hrvatskoj, dok velik broj građana odlazi iz Hrvatske tražeći bolji život, dok se gospodarstvo raspada, pojedinima je i dalje glavni problem 4,36 % Srba (2011.) i prava srpske zajednice”, potpisuje glavni tajnik DSS-a, Siniša Ljubojević. 

HOP