SDP PROVOCIRA GLUPOSTIMA: BOLJE GAY SLIKOVNICA NEGO ‘USTAŠKA ŠAHOVNICA’

0
7928

Poznata je činjenica kako su pederi prolazili u JNA. Vrlo brutalan odnos prema njima bio je i u službeničkom kadru komunističke partije. Danas komunjare iz SDP-a su najveći zastupnici masonerije i gay politike. Naravno dobro podmazani od tih grupacija svjetskog lobija.

Ipak puno je znaimljivija njihova teorija četničke politike o ustaškoj šahovnici. Hrvatski grb popularno nazvana od komunjara šahovnica nalazi se po gradu Udinama još od 5. stoljeća.

grb 3

Tada ustaše nisu postojale. Nalazimo ga i u Karpatima. Moravskoj, Austriji, Mađarskoj…ne postoji ustaška šahovnica. Postoji hrvatski grb kojeg su koristili u NDH-a, jer se država zvala Hrvatska. Ustaše su koristile taj grb, kao i svi prije njih. Komunjarske laži o prvom bijelom polju kao ustaškom je još jedna srpsko-četnička laž. Koju koristi SDP stranka nepismenih povjesničara i luftbrenzera.

vulin

Hrvatski grb izuzetno smeta masoneriji, jer je dokaz o snazi i veličini hrvatskog naroda, pa se preko priče o ustaškoj šahovnici želi maknuti ovaj simbol Hrvatske iz javnosti. Ustaška šahovnica ne postoji. Ustaše su koristile grb koji je zaštitni znak Hrvata. SDP koristi zvijezdu, simbol koji je u povijesti zapamćen kao simbol najvećih ubojica u povijesti čovječanstva, Staljina, Tita, Mao Ce-tung, Ho ši min…

peđa kurton

 

HOP