Srbi bi opet klali “ustaše”, našu vlast to ne brine previše!

0
10543

Srbija je prava europska država, njeni građani pozivaju na klanja susjeda i ako se susjedi pobune onda ih nazivaju fašistima. Cijela je Europa zadivljena je srpskim šovinizmom koji nazivaju patiotizmom, premijer Izraela ove idiote naziva tisućljetnim frendovima, ma što to značilo, Putin ovu bagru naoružava, a Tusk se oduševio srpstvom. Treba ove luđake što bolje pripremiti za nova klanja.

Austrijanci između dviju krađa po Hrvatskoj zadivljeni su srpskim protestima po Beču u kojima Srbi pozivaju na klanje “Šiptara” i “Ustaša”… Austrijske novine prepune su borbe protiv ustaša dok Srbende rade nerede. Naravno te članke protiv ustaša pišu Srbi, baš kao što drže sve novine u Hrvatskoj. Austrijanci kradu po Hrvatskoj, a njihove sluge Srbi vrište po Hrvatskoj kako je sve puno ustaše. Ustaše treba pokrasti, a onda će ih Srbi poklati.

 

Ova slika naslovnice to zorno pokazuje.

I koliko imamo imbecilnu vlast,  koja ništa ne poduzima protiv ovog lopovluka, poziva na klanja, a onda mutava Cvjetkovićka nikada ne prosvjeduje kao glavni diplomat u Beču protiv ove srpske stoke koja urla po ulicama i urala po medijima protiv Hrvata.

HOP