Na Banovini u okviru kulturnog programa nastupio ‘srpski bezbednjak’ i terorist

0
3474

VRGINMOST – U Vrginmostu na Kordunu je dva dana poslije Vidovdana tj. 30. juna održana tradicionalna kulturna manifestacija „Đedova kosidba“.

Nažalost zbog uporne kiše, prvi put od 2010. kada je počela ova kulturna priredba, ove godine košnja nije održana. Ali jeste bogat kulturno umjetnički program. Umjesto kako je planirano na otvorenoj pozornici u centru mjesta, program je održan u vrgomoskom domu kulture.- piše glasilo četnika sa Banovine Banija rs.

Tekst je napisao  srpski terorist, medijski manipulator iz vremena domovinskog rata, ratni huškač i abolirani građanin Hrvatske prema imbecilnom zakonu, Boro Rkman.

Boro nije napisao da su na toj manifestaciji seljačije i primitivizma sudjelovali i dva kulturna radnika srpske zajednice, jedan je nekadašnji srpski bezbednjak iz domovinskog rata Stanko Čića, prvi s lijeva i Pavo Dugošija, terorist iz vremena rata, a poslije rata ova dva srpska terorista u Hrvatskoj idiotskoj zbilji bili su vrlo bitni uglednici općine.

Pavo Dugošija otkriven je kao i Stanko Čića na HOP portalu, kao takvi nestali su iz politike i sada su istaknuti četnički kulturni radnici.

HOP