Konačno: Smijenjen pupovčev miljenik- načelnik policije u Gvozdu i u postaju je upala unutarnja kontrola!

0
3948

U policijsko postaji Gvozd je dar -mar,  policijske niškoristi koje su godinama tolerirale četničiju na terenu, tolerirale divljanje četnika prema obitelji Dragić biti će  maknuti sa svih dužnosti. Iz kuluara sisačke županijske policije saznajemo da je  šefu policije na nivou županije prikipilo. Svakodnevni članci HOP portala koji su se pokazali točnim sada su pokrenuli lavinu u samoj postaji Gvozd. Dvije godine uporno naši novinari predvođeni upornim i hrabrim Igorom Drenjančevićem polako ali sigurno istjerali su mnoge četnike sa funkcija u Gvozdu, mnoge teroriste otkrili.

igor

Obitelj Dragić dobivala je podršku cijelo vrijeme od toga čovjeka.  On je neumorno branio obitelj dok ih je policija u Gvozdu radila budalama. Nije odustao, kao niti otac obitelji Rade Dragić. Od političara jedino se Dražen Keleminec usudio doći u Vrginmost i stati uz Dragiće.

 

-Zahvaljujem HOP portalu, posebno novinaru Drenjančeviću što moju obitelj nikada nije ostavio na cjedilu. Nije ga zanimala moja nacionalna pripadnost, već nepravda koju su mi činili. Danas je policija došla odmah u moje selo i vidjela novo nedjelo srpskih ekstremista. Prekopali su cestu da ne bi mogao doći do kuće. Obećali su mi da će doći i deset puta na dan, jer im je jasno da mještani namjerno provociraju moju obitelj , jer previše znam o njima. Nadam se da će i Bujanec pustiti prilog koji smo snimili za njegovu emisiju prije mjesec dana-komentirao je Rade Dragić.

Smijenjen je načelnik policije Velimir Horvatin na čije pijančevanje smo već upozorili, a kao pijan policajac sudjelovao je u prometnoj nesreći. Neki nadamo se bolji vjetrovi pušu Gvozdom.

HOP