Nezakonito uhićenje policija pravda izmišljenim iskazom policajca na sudu

0
4232

Čitajući danas zapisnik sa suda, pitamo   se ima  li netko u ovoj policiji koji ne laže ili  ne radi prljave poslove za političare.

Dražen Keleminec je opet bio na sudu. Razlog je što je palio svijeće za poginule u Jasenovcu. Dobro ste pročitali. Nije postavio dinamit pod spomenik kao neki ekstremist već je za našu policiju ekstremizam upaliti svijeću mrtvima.

keleminec_1

Načelnik policijske postaje Novska išao je u svome dopisu tako daleko da je on bez ikakvih dokaza, niti  ikakve veze sa ovim događajem za koji se sudi Kelemincu izjavio kako Keleminec poziva na rat i mržnju. Ove laži načelnik policije u Novskoj  je i potpisao.  S druge strane kazna za pozivanje u rat je kazna od 200 eura na tome sudu prema okrivljeniku Kelemincu?!

Na sudu je policajac Zvonko Smole glumio velikog povjesničara i tvrdio da je barjka sa bijelim poljem problematičan iako to nigdje nije zakonski određeno. Znači po ovom političkom policajcu katolička crkva metar od vlade ima ustaški grb na krovu! Ovaj policajac je zaključio da je Keleminec politički revizionist u svezi Jasenovca. Igor Vukić, doktor Jurčević i Romam Leljak su onda isto za uhićenje jer jedan policajac zna bolje povijest od njih.

Ove izjave policajca su jasan dokaz da je interventni policajac  i onaj obični  policajac imao zadatak isključiti Keleminca iz prometa samo da ne uđe u Jasenovac u kojem su srpski popovi otvoreno lagali da je ubijeno 750 000 Srba i za to ih nitko nije uhitio.

To je  policajac Šokčević i učinio Kelemiincu, optuživši Keleminca da ga je nazvao četnikom i vrijeđao pogrdno “jebi se”na kraju je branitelja Keleminca divljački gurao u policijske prostorije.  Policajac povjesničar Zvonkec to nije čuo da je rekao Kleminec, pa je jasno da tu netko dobro laže, jer je Zvonkec sa Domagojem  Šokčevićem je bio u igri tijekom cirkusa oko nezakonitog uhićenja Keleminca.

Dopis načelnika iz Novske i izjave ovih policajca na sudu govore da je Keleminec isključen iz prometa i uhićen ne zato jer je stvarno remetio javni red, već iz političkih razloga kako ne bi došlo do sukoba sa Srbima u Jasenovcu. Znači načelnik i interventni policajac ne rade svoj posao na osnovu činjenica već se bavi predviđanjem kao vidoviti Milan, “što bi bilo da je Keleminec ušao u Jasenovcu.” Keleminec nikada nije napravio izgred prema policiji niti su njegove stranačke kolege ikada ikoga udarile.  Sve je montaža medija i policije.

Za Keleminca se traži kazna da dvije godine ne smije u Jasenovac jer je remetio javni red i mir, a čovjek nije niti bio u Jasenovcu već je bez ikakvog razloga isključen iz prometa i lišen slobode na osnovu izjave ovog povjesničara i krivokletnika Šokčević. 10 kilometara od Jasenovca on je lišen slobode.

Za Šokčevića Keleminec tvrdi da je sve lagao na sudu, pa i to da je on njega napao. Keleminec tvrdi da je policajac zlouporabio položaj jer  ga je nezakonito  lišio slobode bazirajući uhićenje na laži kako je on sa pedeset i nešto godina napao interventnog policajca. Svjedoci s kojima smo danas razgovarali tvrde da je policajac prekoračio ovlasti i napao je bez ikakvog valjanog razloga Keleminca samo da bi isprovocirao sukob i uhitio Keleminca.

Ove informacije su zabrinjavajuće jer policija niti približno oštro ne reagira na četnike u Vrginmostu, gdje oni divljaju na očigled svih, ali uhićenja su vrlo rijetka.

HOP