EKSKLUZIVNO: Dan prije Oluje četnički dernek u Vrginmostu, nastupa bivši vojni orkestar SAO Krajine

0
8783

Delegacija Srba izbjeglih iz Hrvatske  ovog je mjeseca posjetili Ravnu Goru i odala počast četničkom vođi Draži Mihailoviću.“Cilј posjeta bio je da se upoznaju sa povijesnim mjestom koje je vezano za Jugoslovensku vojsku u otadžbini i njenog komadanta, đenerala Dražu Mihailovića”, kazao je Milojko Budimir,  objavila je Banija.rs.

„Na spisku onih koji su poginuli za vrijeme Drugog svjetskog rata nalazi se veliki broj pripadnika Dinarske četničke divizije. Tu su mnogi Krajišnici pronašli imena svojih rođaka i prijatelja. Prošli smo kroz Mionicu i pored Struganika gdje se nalazi rodna kuća srpskog i jugoslovenskog vojvode Živojina Mišića.”-kažu na portalu četni rs iliti Banija.rs.

Ekskluzivno objavljujemo da četnički “pevači” Jandrino jato, nekada za vrijeme rata bili  su vojna glazba genocidne tvorevine SAO Krajine, dolaze dan prije proslave Oluje u Vrginmost , u selo poludjelih četnika Slavsko polje dizati moral četničkom ološu i srpskim teroristima. Ovo je provakacija neviđena, poglavito jer u Glinu dolazi Thompson dan kasnije na proslavu Oluje.

HOP