Još jedan pacijent: Doček vatrenih nazvao ustaškim dernekom, Bandić htio potjerati Vatrene u Čavoglave

0
12172

Čovjek se pita čemu toliki napadi na sam način proslave dolaska Vatrenih. Stvar je jednostavna, neokomunistički plaćenici moraju što prije anulirati domoljublje na sceni. Operacije Mamić nije imala samo za cilj pomesti Mamića, veći i puno značajniju osobu, Modrića. I tu je ključ svega. Trebalo je omesti rezultat koji bi vratio bar na malo domoljubni zanos. Za neokomuniste, koji su zapravo neofašisti domoljublje je rak rana. Uspjeli su sve pokrasti i uništiti kako bi iselili što više Hrvata i naselili, Rumunje, Srbe, Ukrajince, Sirijce,  na njihova mjesta.  Plan odličan za njih ovim se trenutkom malo potresao, ali brzo su se snašli.

Potpuno je nepoznata činjenica da su igrači Zlatka Dalića htjeli na dočeku da pjevaju Mladen Grdović, Miroslav Škoro, Zaprešički boysi i Marko Perković Thomson. Udruga navijača Hrvatske-Uvijek vjerni  sa tim prijedlogom došla je kod Bandićevog poslušnika Mire Lace. Nakon što je Bandićev trabant to saznao, odmah im ukida pravo mjesta prijenosa na glavnom gradskom trgu, koje su oni držali do tada i grad se uhvatio organizacije dolaska Vatrenih.

Taj posao Bandić daje K. Dolenčiću koji ima svoje prste oko lažnog filma ubojstava u Dvoru zbog kojeg sada privode branitelje na ispitivanje. I time pokazuje da jedom komunjara je uvijek komunjara. Vatreni su rekli da na glavni trg ne dolaze ako im se ne ispune želje, na što je Bandić odgovorio da neka onda idu u Čavoglave. Na kraju je ispao  sve kao truli kompromis. Thompson je znao kako će proći njegov dolazak na trg i nije insistirao na dolasku. Ipak Dalićev dečki su bili neumoljivi, jer oni se ne stide Thompsona kao Bandić. Umjesto da se Hrvatska stidi Pupovca, ona se “stidi” u medijima ili Thompsona ili Keleminca, koji su branitelji. Srpske četničke derneke nitko zapravo i ne primjećuje.

HOP