HDZ (vlast) FINANCIRA SRPSKI DERNEK U SRBU I POLAŽE VIJENAC ŽRTVAMA GENOCIDA U SRBU!

0
8769

Pitam ? Tko ide u subotu u KRVAVI SRB se suprostaviti Miloradu Pupavcu i njegovom veličanju četničkih zločina nad nedužnim Hrvatskim narodom ? Neka se jave oni koji idu ? Svi smo jaki na fejsu, pokažimo hrabrost u subotu u Srbu !

Pitam ? Tko ide na poziv HDZ-a i Ministarstva branitelja u petak u Boričevac , a ne dolazi u subotu u Srb ? Čujemo da HDZ moli da se ne dođe u subotu na prosvjed u Srb i da se ne ometa njihov koalicijski partner Milorad Pupovac !- napisao je D. Kelelinec na društvenim mrežama.

Tražimo od HDZ-a zabranu četničkog derneka u Srbu, tražimo da se na spomeniku u Boričevcu ispravi umjesto 22 žrtve da bude 37 žrtava i tražimo da se na spomeniku ispravi da nisu ubijeni od srpskih ustanika , već zločinaca četnika !-primjećuje Keleminec.

srb

Što je zapravo posrijedi? Ni manje niti više HDZ (vlast) je postavio spomen ploču pobijenoj hrvatskoj obitelji u 2. svjetskom ratu od strane četnika i partizana sa netočnim podacima.  Na ploči je umanjeni broj ubijenih osoba što je strašno. Ne piše točno koje su postrojbe učinile zločin. I tako se prikriva genocid nad obitelji Ivezić.

Komemoracijom u Boričevcu ovaj petak HDZ  (vlast) odaje počast ubijenim Hrvatima i financira u subotu srpski dernek u Srbu. Drugim riječima podržava srpska klanja nad Hrvatima. Isto tako želi  vlast razbiti veći broj hrvatskih prosvjednika u ovu subotu u Srbu komemoracijom u petak i time pomaže Pupovcu da srpski dernek prođe što bolje. To se zove trgovanje politički žrtvama pokolja.

HOP