Objavljujemo imena srpskih ekstremista i terorista koji financiraju ekstremistički dernek u općini Gvozd

0
11833

Centar četničije u Hrvatskoj je selo poludjelih Srba Slavsko polje kraj Vrginmosta. Pored toga sela 1945. godine partizanski zločinci su u šumi poubijali tisuće Hrvata i zakopali ih u tunele šumske željeznice. U tom selu je bilo sjedište pobune krajiških zločinaca. U njega su dolazili svi srpski zločinci od Legije, do četničkog zapovjednika M. Novakovića, Đure Škaljca, Toše Pajića i ostale srpske zločinačke bagre.

Danas poglavar tog dijela Banovine Vlado Gabrić odlazi u Beograd na instrukcije kod navedene bagre. Gabrić je bio nekada član SDP-a, dok ih naš portal sve redom nije otkrio, a danas je blizak ekstremistima iz SDSS-a. Poviše mjesta nekadašnji načelnik općine , nedavno osuđen za kriminal Branko Jovičić je topovima gađao u ratu Karlovac.

U mjestu su stalni srpski derneci sa uvijek probranim pjevačima koji slave Krajinu, Srbe, Veliku Srbiju i ratne zločince. Našoj policiji ne pada napamet zabraniti toj ološi da širi srpski nacionalizam poslije ovako teškog rata i tisuće žrtava srpskog divljanja. U subotu nastupa Rajko Lalić sa svojim narikanjem za Krajinom. Prema navedenim sponzorima jasno se vidi kako su su ujedinjeni nekadašnji četnici i današnji “srpski mirotvorci” u jednoj konstanti, veličanju srpstva.

 

Sponzori derneka u Slavskom polje:

Dom za stare i nemoćne Kukoleča -vlasnika Dragana Kukoleča

Općina Gvozd  po  šefu načelniku Vrgi

iliste DMD Naturalis

Eko Srnjak iza koga stoji Dragan Ivković nekadašnji djelatnik Petrove gore iz SAO Krajine, prevario je narod i otkupio zemlju i kuće na prevaru od Srba , radio za Antuna Crljenca  koji pak upropastio Kamensko. Isti su švercali rakiju u Vrginmostu i uvozili iz Srbije, točnije iz Valjeva i pakirali za van, a  porijeklo rakije pisali da je sa Petrove gore. Ivković je  tajnik stranke DSS doktora Dušana Bjelajca iz Petrinje, koji je  zamjenik župana Žinića iz redova Srba.

Mili drvo- vlasnik Miličević Miloš sin  teroriste Pere Miličevića , taj  Miloš je poznat po činjenici da je uništio lokalni most u Brnjavcu kad je kamionom vozio trupce za svoju firmu pilane drva u Jovičićima

Uslužni obrt Tremex vlasnik Lapčević Miroslav, bavi se  sjećom šuma, radi sa Slovencima, majka mu  je bila tajnica SDSS-a u Vrginmostu,  radila je  za Branka Jovčića, nekadašnjeg teroristu i načelnika općine,  zaposlio je nju upravo on u Komunalcu kao knjigovođu i blagajnicu, a ista puno zna o kriminalu ex načelnika,  desna ruka bila  je Branku Jovičiću i Miloradu Milojeviću, koji su osuđeni za kriminal u općini i Komunalcu Gvozd. Ne želi ih otkriti za sva dijela, posvađala se sa ex načelnikom općine Jovičićem i dobila otkaz iz Komunalca.  Obogatila se preko Jovičića i Pupovca, a  sad glumi nevinu dušu u selu , izolirana od selajer je navodno izdala SDSS pa joj susjedi  ne mogu oprostit odlazak iz pupovčevog legla bandita.

Susjed  je  njen načelnik sadašnji Vrga  koji priprema asfaltiranje ceste svojim lojalnim Srbima u Blatuši.

Lapčević Mići zvanom Brena i Draganu Caru  za uslugu da ga podrže ponovo na izborima kroz selo će provući asfalt, a i  sam su rod su sa načelnika Vrge.

Pokvareni Pupovac cmizdri kako je Srbima u Gvozdu teško, a zapravo sve pozicije su prigrabili sebi i Hrvatima dupeliscima, dok je iz općine iselilo 1200 Hrvata.

HOP