IDS-ovi banditi odriču se Jakovčića i prijete odvajanjem od Hrvatske!

0
4279

Pametno- nova neokomunistička strančica  je objavilo da prekida suradnju s IDS-om jer oko “važnih društvenih događaja i pojava ne može pristati na kompromise”. Neprihvatljivo nam je da je Ivan Jakovčić primao novac od firme u vlasništvu Danka Končara, jer je to izravan sukob interesa, poručili su. “Isto kao što se mi moramo odrediti prema tom pitanju, tako Pametno mora odlučiti koji je njihov stav prema Istri, koju u svojoj podjeli Hrvatske ne vide kao zasebno regiju, što je nama, naravno neprihvatljivo“, ističe Miletić u reakciji.

Izjava je to vodećeg bandita banditske stranke IDS, koja želi odvojiti Istru od Hrvatske kako bi u miru krali preko kontrole pravosuđa i policije, koja očito u Istri ne radi svoj posao, već se vozikaju njihovi čelnici na skupim brodovima ideseovih lopova. U prijevodu ovo znači da ovaj politički klaun od gubernatora Jakovičića bi nakon pljačke hrvatske imovine i odvajao dio države od matice. Očito kokain radi svoje.

“Žao mi je zbog toga. Iako dijelimo iste vrijednosti, očito ne dijelimo isto kulturu dijaloga. Šteta, jer mislim da Hrvatskoj treba jaka i konstruktivna liberalna opozicija koja će se na pravi način suprotstaviti HDZ-u koji iz dana u dan radi sve veću štetu.  A IDS će vezano uz Ivana Jakovčića sigurno donijeti ispravnu odluku. I to brzo”, poručio je Miletić. Iste vrijednosti?Pljačku zemljice Istre?

Svjestan da će izgoriti kao što je izgorio na kokainu, pa ga svako malo voze u Trst u bolnicu, brže bolje odriče se mentora  Jakovčića koji po debilnom govoru podsjeća na Šešelja.

FB_IMG_1535697930320

FB_IMG_1535697924935

Iz Istre napravili su ovi banditi svoj raj, kunu se u antifašizam, progone nekakve ustaše i kraj blentavih birača pokradoše zemljicu Istru, prvo sa Hypo bankom, pa sada u završetku sa svojim ološem…što je ostalo od Istre osim punih kontejnera boca za sirotinju?!

Plenković naravno pomaže da se održi ova separatistička stranka umjesto da tu separatističku stranku nove srpske krajine pomete sa političke scene.

HOP