Ekstremni Srbi sa Banovine odlaze u Srbiju na poziv Ace zločinca na skup svih četnika traktorista

0
7751

Kako doznajemo ovaj vikend bi trebali  srpski banijski ekstremisti okupljeni u u kulturno umjetničko društvo otputovati u Srbiju , na bratimljenje sa srpskim ekstremistima  u Inđiju. Ovaj cirkus podržava Aca zločinac Vučić, koji bi trebao srbekima darivati narodne nošnje, naravno srpske u Inđiji.

sdp četnikčetnička omladina1

U Inđiji bi se trebali naći ratni švercer Vrga, načelnik općine Gvozd i ratni zločinac Đuro Škaljac kojeg je naše pranjesuđa pomilovalo. Škaljac je poznat po švercu oružja, otimanju ljudi i otimanju muslimanki koje su njegovi pajdaši zločinci silovali godinama. Nema što kulturno umjetničko društvo četnika sa Banovine i traktorsko kultruno društvo Petrova gora iz Inđije početničiti će se u želji da otvore ponovo sezonu traktora na Banovini. U autobusu će biti većinom srbeki koji rade sranja po Banovini kraj naše vrle vlasti, odlaze po nove instrukcije.

linta

Načelnik općine Gvozd Vrga dolazi u Inđiju terenskom vozilom poklonjenim od zločinca Vučića, sa svojim vjernim čedomirima iz općine, te 60 Srba sa djecom  autobusom; da vide i čuju lopove i zločince Škaljca, Lintu i Vučića…

Sve će to platiti hrvatski porezni bedaki.

HOP