Plenković u sebi nosi odlike Trumbića koji je Hrvatsku i Hrvate prodao u ropstvo Srbijanacima

0
2822

Plenković je izjavio: ”Nebitno mi je imamo li jedan glas više ili manje, bitno je da smjer i imidž stranke bude kakav ja želim”.
Međutim, što žele drugi članovi stranke i simpatizeri njega se ne tiče?

plen

Ova izjava nam otkriva potencijalnog diktatora, a takvog diktatora treba utkloniti sa političke scene na slijedećim izborima prije nego li nam zakonima ukine slobodu. Štoviše, Plenković u sebi nosi odlike Trumbića koji je Hrvatsku i Hrvate prodao u ropstvo Srbijanacima u ime jugoslavensta, a on nas danas prodaje u još gore ropstvo u ime europejstva. Nemojmo mu to dozvoliti ako je u nama ostalo iole hrvatskog ponosa i dostojanstva.
U ovom kobnom trenu Hrvati se moraju probuditi i shvatiti opasnost koja dolazi od Plenkovića. Ako imaju iole hrvatske svijesti, Hrvati na slijedećim izborima moraju glasati za svaku stranku koja želi ostvariti smjer i želju hrvatskih branitelja i predsjednika Tuđmana, a protiv stranke kojoj je na čelu ovaj potencijalni diktator. Onima koji su ostali vjerni Plenkovićevu Hdz-u želim samo ukazati da on ne vodi Tuđmanovu suverenističku politiku, a zbog suverene i nezavisne hrvatske države je ginula hrvatska maldež i zbog toga se glasalo za Hdz i Tuđmana.
Žalosno je što se dogodilo sa Tuđmanovom strankom zahvaljujući šutljivim tiranima i lopovima koji nikada nisu željeli suverenu i nezavisnu hrvatsku državu, a na to nam ukazuje njihov pedigre. Međutim, željeli su vaše kune koje su brzinom svijetlosti pretvarali u dolare i eure te ih deponirali u strane banke izvan Hrvatske, a većinu Hrvata osiromašili. To čine i danas, a to nam najbolje pokazuju Agrokor i Uljanik. Stoga vi odani hadezeovci i simpatizeri ostanite hadezeovci i simpatizeri, ali nemojte glasati za Plenkovićev Hdz jer glasate protiv hrvatskih interesa. Jedino tako se stranka na izborima prisiljava da se vrati svojem iskonu.
Prije nego li nastavim sa drugim argumentima, moram objasniti što je etimologija i semantika naziva Europa? Prije starih Helena ili Grka, Europa se zvala Uropa, što je fenički naziv, a Grci su je nazvali Europa jer je grčko slovo E stalo za haravački glas H. Kako nisu imali slovo za glas Č, oni su ga jednostvano ispustili. Feničko slovo P je stalo za izvorni glas V. Europa se izvorno zvala Haravača. Ovi nedostaci haravačkih glasova jasno nam govore odakle su došli ovi civilizacijski Hrvati u Europu. Dakle, neki od civilizacijskih Hrvata su došli u Europu sa prostora Egipta, Mezapotamije i Fenicije davno prije Helena i semitizacije.
Semiti su ih nazvali Liburni, a još su bili poznati kao Etrurci. Kad su semitski Heleni pokorili južni liburnijski prostor, Liburne su nazvali Iliri. Mitološki rat koji se vodio zbog otimanja Helene i Europe opisuje rat između dvije civilizacije. Helenu su oteli Europljani, a Europu su oteli Semiti, a to se danas ponavlja, ali to Plenković ne vidi jer nije dovoljno načitan iz povijesti. Islam će pokoriti Europu jer Europi treba jeftina radna snaga. Nadam se da nećemo dozvoliti da nam se nametne ta semitska religija koja se nije promjenila od samog nastanka. Ako se ne prilagode europskim običajima, prouzročit će velike probleme u Europi.
Semitski Heleni su pokorili današnji prostor Grčke i nametnuli autohtonim Hrvatima na tim prostorima semitsko pismo i jezik, a sve znanje su naslijedili od civiliziacijskih Hrvata koji su helenizirani jer sva prezimena najboljih grčkih mislilaca u prezimenu sadrži naziv Harvač najviše kao Aris, nešto i manje kao Crat, Tolom, Gora i tako redom. Ako razumijemo jezične promjene, onda moramo razlikovati arijske od semitskih bogova i božica na prostoru stare Grčke.
Premijer Plenković se hvali uređenom i prosperitetnom državom odkada je preuzeo Hdz. Međutim, ta dostignuća su virtualna, a najmanje stvarna. Što se događa sa referendumima? Odugovlači se i ne provjeravaju se glasovi. Zašto? Ministar Kuščević je provjeru predao Apisu, ali ne znamo je li predao sve potpise jer je to učinio bez nadzora. Dakle, mogao je zadražati velik broj potpisa, a slično se dogodilo, kako neki misle, na predposljednjim izborima. Najvjerojatnije se očekuje dogovorena odluka Ustavnog suda za koju znamo kakva će biti. Kakvo je stanje u Dorh-u i Uskok-u? Kako funkcioniraju sudovi? Razuman čovjek ne može nego zaključiti da su Dorh i Uskok pod kontrolom Vlade jer se odugovlači sa suđenjem nekim sabornicima i predsjednicima stranaka zbog gubljnja većine u Saboru, a Sudovi su većinom korumpirani.
Možemo li ovakvu državu nazvati uređenom i prosperitenom? Zar ovo nije korumpirana država u kojoj Vlada krši zakone i Ustav jer ne dozvoljava pravosuđu da radi po zakonima koji su ionako nedorečni, nepravedni i puni rupa. Pogledajmo koliko rupa je imao zakon o Agrokoru? Koliko je vlasništva krivotvoreno zbog ovakvih sudaca u bivšoj komunističkoj Hrvatskoj, a na tome su se prigodom nove izmjere bogatili i bogate korumpirani katastarski geometri, gruntovčani i sudci skrivanjem pravog vlasništva. Neki od njih su uzimali i mito. Pouzdanici suda su većinom bili komunistički poslušnici u bivšoj državi, najvjerojatnije udbaši i kosovci.
U Dubrovniku je također izjavao da su 90-tih godina dogodili neki sukobi, ali on podržava ulazak Srbije u EU.
Očito bezuvjetno. Stoga se upitajmo može li takav čovjek voditi Tuđmanovu stranku?

Očito, Plenković ne razmišlja o sređivanju granice sa Srbijom i ratnoj odšteti. Medutim, prema odlukama Međunarodnog suda u Haagu Hrvatska ima pravo na ratnu odštetu jer se radi o agresiji na suverenu državu u kojoj su ubijeni ili protjerani sa njihovih ognjišta mnogi civili, a tom agresijom je učinjena i velika materijalna šteta. Što se dogodilo sa Vukovarom i drugim naseljima izgleda da Plenković ne zna, a ne zna ni današnji Hdz. Može li takvu stranku na izborima podržati hrvatski branitelj, stariji nacionalst koji je cijeli svoj život sanjao nezavisnu i suverenu hrvatsku državu ili mladi domoljub?
Srećko Radović

Hop