Što bandi preostaje nego braniti tezu da je ‘Zakon o porijeklu imovine neustavan jer zadire u ljudska prava’

0
5133

Vlada RH protiv Zakona o ispitivanju porijekla imovine jer bi kako tvrde takav zakon bio NEUSTAVAN te bi zadirao u ljudska prava

Ono što je u cijelom svijetu potpuno normalno,logično i nadasve pravno riješeno u kriminalnoj se državi tumači ugrozom ljudskih i Ustavnih prava. I o tome sve udbo kriminalne frakcije imaju naravno isti stav.

Hdz je 1990.g. donio ZAKON o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine. (NN Br. 417-01/89-01/01), čime je širom otvorio put feudalizaciji i kriminalizaciji Hrvatske. Tzv. tranziciji i presvlačenju iz komunističkog u neoliberalni sustav. Stvaranje odabranih na račun opljačkanih.

plenplenni

Sdp je 2012. g. donio Zakon o izmjenama i dopunama zakona o porezu na dohodak ili tzv. „zakon o amnestiji” za sve osobe koje su do 1. siječnja 2005. stekle imovinu na nepoznati način,a koji
u članku 14. kaže: U postupku ispitivanja izvora imovine ispitivat će se izvor cjelokupne imovine fizičke osobe stečene od 1. siječnja 2005. .. prevedeno na obični jezik sva imovina koju su bankari, tajkuni i kriminalci stekli na bilo koji način do 1. siječnja 2005. g. ostaje u njihovom trajnom vlasništvu i država neće ispitivati način stjecanja te imovine.”

Što toj bandi preostaje nego danas takve zakone braniti jer bez toga nema više ni njih. Logično !

komentar na fb

HOP