Brisel i Srbija ujedinjeno ruše Hrvatsku dok hrvatske ovce bleje

0
7299

Onaj osjećaj kad te je sram što pripadaš
jednom od najglupljih naroda u Europi.
I najsiromašnijem svakako.
Ova fotografija uhvaćena u vremenu vjerno nam dokazuje zašto danas imamo ovakav sustav propisa i zakona koji nas kao sidro
vuku na samo dno svih svjetskih
istraživanja i statistika.

Pogledajte samo Izborni Ovršni ili zakon o referendumu i ova fotografija počinje dobivati svoj smisao.
Faraon i glupi podanici recept su za dugo i bezbrižno vladanje.

plen

Prelistajte malo današnje novine i trbuh će vas zabolit od lamprdanja ministra Bošnjakovića u kojem najglupljem narodu u Europi objašnjava kako je prijedlog novog Ovršnog zakona genijalan.
Kako je Fina spas za hrvatsku a javne bilježnike je samo bog poslao da nam odterete naše zatrpane i napaćene sudove.
E pa kada je već tome tako moram vam priznati da osjećam ponos jer sam dio manjine koja se ne prepoznaje na ovoj fotografiji.-piše D. Galović.

-Andrej Plenković je u ove dvije godine kad su u pitanju ključni čimbenici hrvatske državnosti nastavio s kampanjom koja Hrvatsku u širem smislu svrstava u briselski projekt tzv. zapadnog Balkana. U tom kontekstu njegova je zadaća koja mu je naložena u Bruxellesu, kad se radi o Domovinskom obrambenom ratu, da zagovara konstrukciju “građanskog rata” a ne velikosrpske agresije u kojoj je Hrvatska izišla kao pobjednik. Brojni su primjeri u javnim istupima premijera Plenkovića koji potvrđuju da se on dosljedno i uporno drži agende o “građanskom ratu” u Hrvatskoj kao temeljnoj pretpostavci Europske unije za stvaranje neke nove asocijacije na području bivše Jugoislavije.- piše  novinar Vjekoslav Krsnik.

-Zdravi su samo oni podobni u ovom Gulagu od države. Nije jasno zašto postoje fakulteti, zašto trošimo na obrazovanje, čemu npr. Učiteljski fakultet kad za par godina neće raditi više od dvadesetak škola, odnosno, kako nam država uopće dopušta postojati?-piše ratnik i glumac Mišo Mihočević

Nikad ovo neće bit normalna država. Pitate se zašto?
Zato što se ponašamo kao da rat nismo dobili.
Zato što smo pljunuli na žrtvu onih koji su najzaslužniji za stvaranje ove države.
Zato što se sramimo svoje prošlosti.
Zato što 25 godina biramo one koji ne brane nacionalne interese ove države niti se brinu za dobrobit njenih građana već državu koriste kao kravu muzaru puneći svoje džepove i inozemne račune.
Zato što smo pristali biti roblje i sirotinja u vlastitoj državi.
Zato što pristajemo da oni koji su sudjelovali u agresiji na ovu državu participiraju u vlasti.
Zato što saginjemo glavu i skidamo gaće pred svakim tko to zatraži.
Zato što nemamo muda izaći na ulicu i reći: Dosta je više!
Mogla bih nabrajat do sutra ali sam se snervala…-piše Radmila Kukuljica

Strašno je vidjeti čovjeka koji vjeruje da je posve sam, jer u njemu ima nešto tragično, čak i sveto, a u isti mah jezivo i sramotno.
Uvijek – rekao je – nosimo nekakvu masku, koja nikada nije ista nego se mijenja zavisno od uloge koju trebamo odigrati u životu: masku profesora, ljubavnika, intelektualca, prevarenog muža, junaka, nježnog brata. Ali koju masku stavljamo ili kakva nam maska ostaje kad smo sami, kad mislimo da nas nitko, baš nitko na svijetu ne promatra, ne sluša nas, ne zahtijeva ništa od nas, ne plaši nas, ne nasrće na nas?
Možda taj trenutak ima u sebi nešto sveto zato što se čovjek tada suočava s Bogom ili, u najmanju ruku, sa svojom neumoljivom savješću.
Možda nitko neće oprostiti onome tko ga bude zatekao u toj krajnjoj i suštinskoj golotinji, užasnijoj i stvarnijoj od svih golotinja, jer ona otkriva nezaštićenu dušu.

“O junacima i grobovima”, Ernesto Sabato

Domoljubi, u Hrvatskoj i iseljeništvu, pogledajte se u ogledalo u priznajte da niste hrabri, dapače, neki od vas su i kukavice.-piše Antun Babić hrvatski diplomat.

Apis – privatna agencija koja će kontrolirati i brojati potpise prikupljene za referendum.
Zanimljivo kako ta agencija nosi ime po Vladimiru Dimitrijeviću, srpskom špijunu koji je organizirao mnoge terorističke akcije. Osnovao je srpsku terorističku skupinu “crna ruka” kojoj je bio cilj rušenje Austro-ugarske monarhije radi proširenja srpskih teritorija. Ta skupina je u bosni imala svoju podružnicu pod nazivom “mlada bosna”, a čiji su pripadnici organizirali sarajevski atentat na prestolonasljednika Ferdinanda što je označilo početak 1. sv. rata. Isti taj “apis” je ranije organizirao atentat na srpskog kralja Obrenovića sa ciljem uspostave vojne diktature.
E sad, po finom se “junaku” ova agencija nazvala. I da, zaista se pitam vjeruje li itko u ovoj državi da će se posao brojanja i kontrole pošteno odraditi. Samo se nadam da su se ovi iz inicijative “narod odlučuje” pripremili za sve…-piše Ivica Kirin

U Hrvatsku dolazi Margrethe Vestager koja će nam zapovjediti što ćemo činiti sa Uljanikom! Mi Hrvati smo sada roblje Briesla. Za što nam služe svi ti silni ministri, od gospodarstva, financija, regionalnog razvoja, za što? To je to ta “STRATEŠKA” važnost za Hrvatsku biti čanicom EU o kojoj su na LUPETALI i LAGALI baš SVI POLITIČARI i vladajući i oporbeni godinama! Biti opet TUĐE ROBLJE to je taj “strateški” cilj Hrvatske!- piše profesor Tihomir Janjiček

Ovo je sukus katastrofalnog stanja u zemlji.

HOP