Hrvatska platforma na korak do milijunske investicije

0
2101

Trojac iz Top Digital Agencyja, jednog od najperspektivnijih američko-hrvatskih startup-a, krajem prošlog tjedna predstavio se na konferenciji svjetskog razmjera – TechCrunch Disruptu u San Franciscu. Goran Deak, Scott Coleman i Domagoj Hruškar nosili su hrvatske boje i svoju platformu predstavljali potencijalnim investitorima kako bi ostvarili ulaganje koje njihov startup može pretvoriti u globalan posao.

Posebnost Top Digital Agencyja je nepristran odnos prema rangiranju agencija diljem svijeta što pruža veći izbor tvrtkama koje traže agencije za svoje potrebe. To je prepoznala nekolicina investitora s kojima su se pregovori nastavili izvan konferencije, kao i većina potencijalnih članova platforme.

Odradili smo veliki broj demo prezentacija za potencijalne korisnike – digitalne agencije i tvrtke koje traže njihove usluge – te dobili odlične povratne informacije, skoro 100% pozitivni feedback, naveo je Goran Deak, direktor Top Digital Agencyja.

Nakon TechCrunch Disrupta, Top Digital Agency nastavlja dalje istim tempom – 29. rujna će se predstaviti na Bug Idea Knockout natjecanju u Zagrebu.

 

O platformi Top Digital Agency:

Top Digital Agency je platforma posvećena spajanju tvrtki s digitalnim agencijama koje nude odgovarajuće usluge, neovisno o tome u kojem se dijelu svijeta nalaze. Svrha TDA je ponuditi agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pružiti kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja. Trenutno se na platformi nalazi preko 1600 svjetskih agencija u više od 40 digitalnih usluga iz više od 100 zemalja.

TechCrunch Disrupt jedna je od najvećih konferencija za startup-e, tvrtke koje tek počinju svoj put na tržištu. Nastao iz istoimenog portala, Disrupt okuplja vodeća imena tehnološkog napretka i startup scene.

HOP