Bero tjera srboslavene i zaziva izdajnika Račana, a Plenki je pokazao da je ‘muško’ Esih i čvrsto grli Pupija

0
8670

bero 2

Kaže drug Bero da se Jovica Račan preokreće u grobu ako vidi stanje u SDP-u. Bogme kako i ne bi, prvo je poklonio JNA oružje 1991. godine, pa je onda primio u svoje redove drugaricu Opačić  koja je bila tajnicu od četnika Jove Raškovića, legalizirao četničku crkvu SPC,

cetnici

rasprodao medije i banke, da bi sada nesvjesno Bero u panici od pozicije u Stranki Dugih Prstića  (SDP) rastjerao prekrasan kadar ljubitelja Beograda i Juge. Otišli su Bojan Glavašević, filozof iz Prijedora i učenik druga ugroženog Pupovca, otišla je Opačika, ušutio onaj “zagorac” sa ženinim prezimenom, onaj klaun iz Jaske i Veli Grbin, čiji je stric krkao po Lošinju u JNA odori. Još će Bero ispasti i domoljub pored onih Đakićevaca iz HVIDRA-e iliti kradeze podružnice branitelja,a koji brani Pupovca u Saboru, jer Pupi po Srbiji zajedno plaće sa klempavim Vučićem na dan Oluje.

šugoslavija

Mediji na desnici su presretni što je Bruna Esih ustanovila da Plenković nije muško. Ne znam da li je to zaključila zbog zaljubljenosti  Plenkija u Pupija ili zato što ovaj štiti Pupija i prijeti braniteljima koji nisu đakićevi trabanti?! Ili misli da će dobiti izbore kraj ovih kradezeovaca koji broje glasove uvijek za kradeze …Uglavnom rekla je istinu od koje baš i nemamo koristi, jer uz Plenkija cijeli  klub kradezea nije pokazao muškost i više od Hrvatske vole Pupija i novac, a neki bi opet u Jugu, koju su vodili Srbi u propast zajedno sa Crnogorcima!

jugo funkcioneri

Tko ovo pročita sve mu je jasno kako je Hrvatima bilo u Srboslaviji. A koja je to šuga od države bila jasno govori ova fotka;

juga

Plenkiju više vrijedi Pupi i njegova tri glasa od kostiju pobijenih na Ovčari. Njegovi milicajci su izmislili da je policajac Kajkić iznuđivao dokaze u svezi Ovčare? Samo zato jer je dirnuo u pupovčevog teroristu. Da ovo sa Kajkićem i nije neki izuzetak govori činjenica milicije SAO Gvozd i okolice. Tamo policija već godinama zajebava zajedno sa sudstvom obitelj Dragić, jer žele Dragići biti lojalni ovoj zemlji. Ne mari sudstvo po istanbulskoj konvenciji kada Srbi mlate djecu, mlate i prijete ocu obitelji, prijete silovanjem majke, jer kada bi nešto poduzeli, nadrapali bi svakako pupovčevi krimosi, teroristi u  općini. I tako je policija prešla u srpsku miliciju i čeka da netko ubije ili siluje nekog iz te obitelji, a sve će pokriti činjenicom kako su Dragić ludi, jer prijavljuju jadne srpske teroriste, kriminalce, ubojice i ovi u miru ne mogu rušiti našu zemlju kraj ove milicije SAO Gvozd.

ustašeustaše 2

Evo Bruna niti u Vrginmostu nema muških. A ne znam što se u jednom trenutku dogodilo sa Penavom pa je izgubio muškost i pohvalio Plenkovića da je najbolji premijer do sada. Meni on izgleda da je sve sličniji Račanu. A ova država plod srboslavenskog drpizma.

Ipak treba “vjerovati” predsjednici kako će ovo biti Švicarska bez alpa, ali sa političkim alpinistima.

plem

“Odrasla sam u komunizmu, i nisam htjela ništa drugo nego da izađem iz toga. Htjela sam biti slobodna. Htjela sam imati mogućnost u dućanu birati između raznih vrsta jogurta”, rekla je predsjednica.

Ne znam da li je nabavila onaj iz Švicarske?!

 

Rekal nam je predsjednica i onda policija uhićuje branitelje i zabranuje skup udovica branitelja na dan dolaska zločinca Vučića…nema što srpska Švicarska sa puno marginalaca.

 

Igor Drenjančević

HOP