Francuska ministrica sporta uhvaćena u muljaži udana za ‘balkanca’

0
2480

Bivša četverostruka europska prvakinja u mačevanju, porijeklom sa Guadalupe, nedavno je povukla sa povlaštene aktivnosti- francuske ministrice sporta. Navodno je poželljela biti slobodna i ostvariti radne projekte, odavno započete sa suprugom Denisom Čolovićem. Te “osobne razloge” odlaska iz galske vlade, čini se da je uvjetovala Komisija porezne uprave, utvrdivši kako je ministrica utajila primanja tvrtke, pod dugogodišnjom upravom njezinog supruga.
Laura Flessel dans ima 47 godina a udana je za bivšeg novinara “Progrèsa”, starog 52 ljeta, od 1996. Roditelji su 15 godišnje kćerke Lëilou. Denis ČoloviĆ je dugo radio u galskoj Federaciji mačevanja a danas iznajmljuje luksuzne stanove. Njihova tvrtka “Flessel and co” je eksploatirala pravo na “image” bivše šampionke, u kojoj je nekadašnja sportašica posjedovala 87,5% a suprug 12,5% sredstava, doživjela je “ubrzanu disoluciju” 2017 godine, zbog ministarskog zvanja supruge!

2671236-laura-flessel-colovic-et-sa-fille-leilou-950x0-1

Smanjen državni budžet

Za 16 mjeseci obavljanja državnog zvanja, ministrica je često razočaravala javnost nekoherentnim i nepovezanim izjavama, a morala je priznati kako je budžet njezinog ministarstva značajno smanjen : od 520 milijuna eura, za nešto vise od godinu dana, prešao je na 349 milijuna.
Utvrđeno je kako su sa računa tvrtke milijuni eura preneseni na zajednički bankovni račun bračnog para Čolović, pa postoji osnovana sumnja, za prisvajanje društvenih dobara.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP