Četnik sa pištoljem prešao granicu i prijetio po Banovini, a naša policija ga pušta na slobodu!

0
16429

Rade Dragić sa svojom obitelji za njih ne postoji. Niti za policiju, niti za pravosuđe, niti za vlast. Njega svakodnevno napadaju ekstremni Srbi u njegovom rodnom selu, dok Pupovac drži konferencije za novinare i stalno spominje ustaše. U ovoj općini SDSS je na vlasti. I stanje govori tko je Pupovac.Pa zar se mora dogoditi da ispred kuće istoga Rade u neko vrijeme bude morao biti pokolj da mediji reagiraju? Toliki je strah od Pupovca? Slobodni mediji?

Pupavče -mi branitelji znamo za slučaj obitelji Dragić i vjeruj zagrizli ste u tvrd orah svi ti koji prijete klanjem toj obitelji, naletjet će na oštriji odgovor.  Znaj Pupavče na bilo koji način mi branitelji smo spremni tebe i te tvoje četnike poslati ‘tamo Daleko’, ali sad pješice, nema više traktora osim onog što je Vučić poslao u Vrginmost, a taj vam nije dostatan.

Svi mediji SRAMITE SE! Trčite čim Pupavac kihne, danima pišete i izvješćujete o UGROŽENOM PUPAVCU, A NIKADA GA NE UPITAVŠI GDJE SU KOSTI DR ŠRETERA.

Ovo otvoreno pismo HOP Portalu ,piše lvo Vranić Buva ,koji je noćima sa braniteljima čuvao obitelj Dragić i dok god institucije, ne prorade svaku noć kod obitelji Dragić smo. Potrudite se da se ta situacija što prije riješi , nemojte da slušamo od policije kako oni nisu nadležni da provjeravaju tko i kad ulazi u Hrvatsku, a posebno neki od tih sa oružjem kao nema dugo NIKOLA MALOBABIĆ kod kojeg je pronađen pištolj, a došao iz Njemačke i pijan napao suprugu i Radu na mjesnom groblju u Slavskom Polju vičući ovo je Krajina (!), u policiji Gvozd vrijeđao policijske službenike. Dobio kaznu 3000 kuna i normalno se šeta po selu!

 

Bez obzira na naciju bio Srbin, Bošnjak, Rom ,Albanac- nikome nećemo dozvoliti da ga banda četnička maltretira.

Ivo Vranić za HOP iz Vrginmosta