Engleski propagandni film lažiro povijesne činjenice 2. svjetskog rata

0
3109

Ovo je megahit – ali lažan, propagandni film koji pokriva apsolutno najveći muljaža u povijesti čovječanstva – iskrivljava povijesne činjenice 2. svjetskog rata.

Prijelom rata bila je Kurska bitka ljeta 1943 godine, zapadnjaci nisu ništa javljali sovjetima iako su znali njemačke planove unaprijed u svezi bitke, kada su 1942 god. “napali” kodove za nacističku komunikaciju. Sovjeti su ipak kradu te podatke iz Bleach parka – pa je Hitler bio poražen!

Što ovaj film pokušava uvjeriti gledatelje? – da je engleska obavještajna služba namjerno pustila Staljinovog super špijuna Kernkrosa krasti ove informacije od njih …. “jer je Churchill eto malo tvrd i zabranio je da se Rusi obavještavaju o nacističkim tajnama” !

Ovo i da je točno (a sigurno nije) – taj voditelj iz Mi6 koji je dopustio krađu dokumenata bio bi danas slavljen kao čovjek koji je pobijedio nacizam, što znamo da nije slučaj.

Ako vas zanima šire ova “tema nad temama” (koja se medijski ne forsira naravno) – pogledajte dokumentarac koji sam preveo i postavio na vimeo jer je na youtube-u zabranjen – samo ukucajte u Google “Razbijači šifara iz Bleci Parka”. (Alan Turinga  je “razbio” Enigmu, jedan od 3 heroja Bleci Parka, englezi su ustrojili poslije rata  “nagradu” što je pridonio  pobjedi nad nacistima , jer je  – bio gay !

Kernkros je i danas službeno izdajnik za njih. Toliko o sjenovitim vladarima koji su danas usmjeravali i vladali svijetom);

Ne zaboravite da Putin niti danas o ovome zvanično  se ne izjašnjava (iako je film toliko drska provokacija da ni dijete od 10 godina ovo ne bi povjerovalo), kao ni SSSR ranije, iako je sve jasno (što nedvosmisleno govori o igrama moćnika koji vladaju svijetom iz sjene);

Tko može vjerovati da je rat vođen znanja Churchilla, po volji šefa u MI6 .. komentar je nepotreban.

“Code Game” je imao proračun od 14 i zaradio čak 233 milijuna dolara! Također preporučujem da na mom netoperaciji sitewebhostapp (dot) com vidjet ćete prezentaciju “Enigma Machine” – koji govori o tome.

Sandra Panović

HOP