Teroristička organizacija Srba Biro Krajine traži od Srba da svoje kuće u Hrvatskoj poklanjaju islamskim ekstremistima!

0
13366

Miodrag Linta desna ruka Vučića, zadužen za hrvatsku Banovinu i Srbe na Banovini pokrenuo je novu akciju srpskih ratnih profitera pobjeglih sa Banovine ,koji su se dobro uhljebili u Zemunu, Inđiji i Beogradu, te kojom poziva izbjegle traktoriste sa Banovine da poklone svoja obnovljena imanja islamskim fundamentalistima,  izbjeglicama iz Sirije, a zauzvrat će dobiti građevinski materijal u majčici Srbiji za gradnju kuća. 

Vlada SAO Krajina

Potpuno pokradena Srbija tako će financirati ratne profitere sa Banovine, koji su dobiveno oružje u ratu preprodavali 5 korpusu Armije BiH pod budnim okom Đure Škaljca, Dragana Lukača i ostale lopovske ekipe koja se dobro obogatila uz Stanišića i Simatovića. Tako bi opet Srbijanci trebali ove vlaške  lopine pokriti, umjesto da ih sude za ratno profiterstvo. Naš portal potpuno je otkrio djelovanje ove lopovske bande na terenu, koja godinama gadi odnose dvije države zahvaljujući Miodragu Linti i ostalim traktoristima SAO Krajine, naravno punih džepova. Mnogi vlasi godinama šire mržnju između dva naroda uz potporu srpske vlade i naše nesposobne diplomacije.

krajiski

Ono što nisu oni pokrali i uništili u Hrvatskoj, uništava Milokrad Pupavac. Umrežen sa ovom bandom u Srbiji. Srbi od njih su dobili jedan traktor i srpske narodne nošnje. Vjerojatno da u bežaniji prepoznaju srpske junake. Ovi su kao i Milokrad dobili vile, novac i status kako bi se silno brinuli za svoj ugroženi džep.

ustaše

HOP