Danas Kajkić u Bujici otkriva kakva bagra i prodane duše vode ovu državu

0
12239

VEČERAS U BUJICI EKSKLUZIVNO: NIKOLA KAJKIĆ! Zašto su ga smijenili? Tko mu je napakirao? Kome nije u interesu da se sazna istina o zločinima na Ovčari i u Vukovaru?!

Gostovanje predsjednika Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH na Z1 i partnerskim televizijama pratite uživo od 20:05!

Danas je pokop vlade druga Plenkovića. Ono što već mjesecima znamo danas će se i dogoditi. Zemlja sa Ovčare i druga grobnica na Ovčari pokopat će ovu vladu danas. Blasfemija neviđena danas će biti otkrivena.  Sve kako bi se spasio SDSS i Milorad oprostite Milokrad Pupavac.

Danas je očajnica iz MVP-a  Burić Pejčinović, savjetnica Ivice Dačića branila izvjesnu Loretu zbog prozivke visokog diplomata na konferenciji za novinare MOST-a, pravosuđe brani i Sauchu i njegovu kleptomaniju sa dnevnicama, ali ovo što je napravljeno na Ovčari je strašno. Bujica će razgoliti veleizdaju Plenkovića. Tada će postati jasno da  je Đakić  prošlost u HVIDRA-i. Tko brani Pupovca gori je od njega samog.

Prvi o drugoj grobnici na Ovčari opširnije je napisao novinar Igor Drenjančević 2016. godine, danas su njegova istraživanja potvrđena.

DRUGA GROBNICA SA OVČARE IZMJEŠTENA JE 18.10.1993. GODINE, DA SE PRIKRIJE ODGOVORNOST JNA

HOP