Rimac u Zagrebu uz pljesak, Milokrad Pupovac na Dolcu pogođen limunima i krumpirima uz pljesak promatrača

0
3183

C_Two potpuno je električni sportski automobil koji ostvaruje najveću brzinu od 412 km/h.

Ima 1914 konjskih snaga, a od 0 do 100 km/h ubrzava za 1,97 sekundi. Ovo je odraz genijalnosti hrvatskog čovjeka. Znak elitizma. Baš kao i činjenica da je Luka Modrić Hrvat. Rimac je izlozio najbrži civilni bolid svijeta i to u Zagrebu iza HAZU.

Nešto dalje od toga srpski rodjaci iz serije kako opljačkati Hrvatsku i prikazati ju zločinačkom i ustaškom, Milokrad Pupavac i izvjesni Milošević bili su gađani krumpirima, limunima na Dolcu. Milokrada je i prije jedna piljarica naganjala zbog toga što predstavlja u našoj žabokrečini.

pupi7

Komentari na nemili događaj  u medijima su suprotni od onog što pokvareni Milokrad misli. Svi redom ismijavaju Milokrada i podržavaju ovaj način bunta prema posrbljenom vlaju. Ako se moglo bacat jaja na Helmuta Kohla  ili opaliti vritnjak Mussoliniju, što Milokrad nešto posebno? Što si tražio i izazivao Milokrade to si i dobio. Nije to nacionalizam već demokracija…kumrovečki bleferu.

Oba događaja oduševila su građane Zagreba.

bicikli

Rimčevi bicikli koji jure brzinama motora zasjenjeni su poduzetnikom na naš račun Milokradom Pupovcem zvanim od milja Pupi.

pule 5

HOP