Večernji, Plenki i Medved brane čovjeka koji se nakrao do 100- tog koljena!

0
13256

Kad u normalnim demokracijama nešto smrdi i toliko dugo se pljačka, iseljava i osiromašuje ljude, toliko dugo ih se radi budalama, a pred zločincima i agresorima se odmata crveni tepih, reinstalira ih se na pozicije moći, dok se branitelje koji su izašli kao pobjednici iz nedavnog oslobodilačkog rata ponižava, ismijava i pušta da krepaju poniženi i osramoćeni, pa se onda taj do kraja oguljeni, ponižen i osramoćen narod koji se je sam obranio i stvorio svoju državu konačno pobuni protiv tih nesnosnih laži i maltretiranja od strane vlastite pokvarene vlasti i USUDI se ostacima s tržnice zasuti jednog od glavnih protagonista te iste pokvarene vlade, pa se onda od te JEDINE ISPRAVNE REAKCIJE naroda napravi incident, umjesto da se ta pokvarena vlada istog trena razbježi kao štakori (ko što i jesu) – onda to nije demokracija, nego kretenizam od ustroja države.

FB_IMG_1538338965197

Sad još samo pijani peder Juncker može stati iza umišljene budale i pokvarenjaka Andreja Istanbulskog, a ovo što radi ministar Medved kad se gnuša navodnog napada na Pupovca koji se nakrao do 100-tog koljena na grbači naroda kojeg je izdao, zatajio i protiv kojeg desetljećima rovari (a priznaje onog debelousnog četnika za svojeg vladara) – to što sada radi Medved braneći Pupovca je kukavički, jadno i jednako štakorski kakva je i kompletna naša vlada! Sram ih bilo!

Medveđa izjava tjedna:”Mi hrvatski branitelji koji najbolje znamo što je stradanje i patnja osuđujemo svaki oblik nasilja, apsolutno i uvijek. Stoga osuđujemo i ovaj napad”, rekao je Medved.

Večernji nam cijeli tjedan nudi ex tramvajca za spas Hrvatske.

Screenshot_20180930-203637_Veernji list

 

Sram bilo i nas, koji se svi kompletno nismo u stanju organizirati i zasuti ih rajčicama i tako ih istjerati preko granica naše krvlju obranjene domovine, pa nek seru i cvile onim poltronima Merkelici, Junckeru i ostalim pederima kao onom makaronu!!! Pa mogli smo protiv tenkova nenaoružani, a puštamo da ova pokvarena bagra sere po nama kako joj dođe!

FB_IMG_1538344963374

Ingrid Runtić

HOP