Hrvatska ima veće cijene hrane od Njemačke- time se tjera svjesno narod u druge zemlje

0
4629

Na djelu je plan porobljavanja Hrvatske- planom masonerije.

Prvi segment je bila pljačka banaka i ovladavanjem bankama. Danas Hrvatska ima tek par banaka u vlasništvu, sa najlopovskijim ovršnim zakonom je porobljeno preko 300 000 ljudi. Oni su blokirani i uništeni. Mnogi od njih su otišli iz zemlje. Strane banke promoviraju najviše projekte svoje zemlje.

Odlaskom iz zemlje vlasti ne moraju plaćati socijalne naknade, ne moraju se plaćati doprinosi i plaće, a iseljenici slanjem novaca obiteljima jačaju tržište deviza. Još jedan segment protjerivanja Hrvata su cijene.

FB_IMG_1538425067451

Jedan od načina ponižavanja Hrvata je agresivna ekstremistička politika Milorada Pupovca, koji nakon strašne agresije Srbije silno insistira na povlaštenom položoja baš Srba, koji dominiraju u medijima, kulturi, politici i svojim djelovanjem svjesno izruguju državu.

Usporedbom cijena Njemačke i Hrvatske vidi se da su mnoge cijene u puno razvijenijoj Njemačkoj znatno niže. Loš bankarski sustav, propast tvrtki, neredovite plaće, političke ucjene naroda i strašno visoke cijene hrane tjeraju narod u druge zemlje.

HOP