Neviđeni skandal: Tajnik novinarskog društva vrijeđao i javno sramotio uglednu psihijatricu

0
4308

Ne daj bože imati drugačiji stav od Hrvoja Juvančića, po nama uhljeba na HRT-u, koji je završio novinarstvo, a na HRT-u glumi režisera.

Joško Juvančić značajni kulturni radnik, otac je ovog napuhanka, koji često na slavi oca napuhuje svoje ime , nije jasno koje taj lik ima reference za režisera, osim što mu je otac režiser, pa bez obzira na obrazovanje HRT ga koristi kao režisera.  Nagrade je dobio kao svi prije njega u našem nakardnom društvu.

Po završenom studiju isti je novinar. Nedavno je bezobrazno napao jednu psihijatricu sumnjajući u diplomu gospođe, a  na HRT-u je upao na mjesto režisera kao novinar. Svatko se češe gdje ga najviše svrbi.

FB_IMG_1538817302832

Dokaz da gospođa ima diplomu.

Njegov stav na društvenim mreža ocrnio je psihijatricu, koju je nazvao luđakinjom na svoj osebujan način i drzno se sumnjati u njenu diplomu. Gospođa je poznata po domoljubnim tekstovima i vrlo inteligentnim prosudbama, pa nije jasno zašto mu njeno domoljublje smeta.

Svojevremeno je poznat i njegov muk kada je iz HNIP-a izašla kao članica Ozana Bašić, koja je bila razočarana traljavim reakcijama novinarskog društva, koje se nije proslavilo kao konkurencija Lekovićevom HND-u .

HOP