ESIH DEMANTIRALA ‘INDEX’, DOLAZI NA PROSVJED U VUKOVAR!

0
5353

 Bruna Esih u Bujici: “Nije zločinac pekar koji siromašnoj bakici pokloni kruh, zločinci su oni protiv kojih ćemo prosvjedovati u Vukovaru!”

Abolicija ne uključuje oprost za ratne zločince, a oni su se tako zakamuflirali. Prije tzv. mirne reintegracije Hrvatskog podunavlja naše su vlasti imale podatke o 2.500 osoba koje se sumnjičilo za ratni zločin, u međuvremenu je taj broj gotovo prepolovljen na 1.400 da bi pao na sramotnih 40! Na kraju su podigli optužnice za svega 20-ak zločina, a ti počinitelji su uglavnom nedostupni hrvatskom pravosuđu – iznijela je skandalozne podatke u Bujici na Z1 predsjednica Neovisnih za Hrvatsku, saborska zastupnica Bruna Esih, smatrajući sa su to razlozi zbog kojih žrtve nemaju povjerenja u pravosudne institucije i da će zato 13. listopada prosvjedovati u Vukovaru.

Za nekažnjavanje zločinaca odgovornim smatra sve dosadašnje Vlade, a u aktualnoj je Milorad Pupovac “glavni stup” – pa ne čudi što se Penava pobunio, smatra Esih.

Na duhovit način komentirala je i tobožnji ‘atentat’ na Dolcu te promptni pronalazak ‘počinitelja’.

Zanimljivo je kako je Ranko Ostojić stao u obranu Milijana Brkića u tzv. aferi elitne prostitucije – primjećuje Esih i dodaje: – Kako to da ga nije napao, a on je kao neka oporba i zastupnik SDP-a koji inače ne propušta takve prilike?!

Esih je u Bujici otkrila da bivši ministar graditeljstva Lovre Kuščević nije htio podatke o sumnjivim poslovima svoje prethodnice Anke Mrak – Taritaš u Gunji proslijediti nadležnim institucijama, na koje se u posljednje vrijeme tako često poziva…

Analizirala je i četiri načina na koji Andrej Plenković manipulira ljudima te njegov briselski vokabular, zbog kojeg ga je nazvala “parlavoraitrikante premijerom”!

VELIMIR BUJANEC

 

https://youtu.be/VF3OjQGhEbk

HOP