Tijekom ispitivanja policajac je cijelo vrijeme držao pištolj u ruci

0
4658
Gospodine Jelenić, imate lijepe naočale za sunce, da li vam trebaju bolje dioptrijske?!
Poštovani gospodine Jelenić,
kako je ovih dana aktualna priča oko naših nogometaša Modrića i Lovrena jer su protiv njih podignute optužnice radi davanja lažnog iskaza ovim putem Vam dostavljam dokaze kako su svi građani u Republici jednaki i imaju ista prava.
Naime Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podignulo optužnicu protiv mene te se prva stranica iste nalazi u prilogu gdje zamjenica ODO iz Zagreba u optužnici navodi da po leasing ugovorima a uzeo sam samo 2 primjera, da sam platio samo učešće i prvu ratu leasing ugovora.
Prvi primjer je ugovor broj 100-07116-2007 gdje u optužnici stoji da sam platio samo učešće i prvu ratu a u prilogu ovog dopisa se nalazi konto kartica koju sam skinuo sa servera PBZ leasinga i u kojoj stoji da sam predmetni ugovor isplatio u cijelosti. Također u prilogu se nalaze pristupne šifre te se svatko  može ulogirati i provjeriti navedeno.
Drugi primjer je ugovor 100-08079-2007 gdje se u knjigama PBZ leasinga nalazi da je predmetni ugovor zatvoren tj isplaćen u cijelosti 2010 godine a u optužnici stoji da sam platio samo učešće i prvu ratu. U prilogu se nalazi navedeno a predmetni ugovor je označen crvenom bojom. Također se možete ulogirati i pod rubrikom zatvoreni ugovori provjeriti navedeno.
Dakle temeljem lažne i krivotvorene kaznene prijave, temeljem lažnog iskaza člana uprave PBZ leasinga Krunoslava Režeka a isti se nalazi u prilogu, temeljem krivotvorene dokumentacije, ODO protiv mene podiže optužnicu a svi moji navodi iz obrane se odbacuju te se tretiram kao zadnje pseto.
Kad sam ispitivan u Policiji tada je jedan od inspektora tijekom ispitivanja cijelo vrijeme držao pištolj u ruci, vrtio ga, spremao u futrolu i ostalo a na sve moje navode kako sam im platio milijune odgovaraju pa to je PBZ što hoćeš.
Moju prijavu za navedeno ste odbacili i naveli kako član uprave nije počinio kazneno djelo.
Na kraju gospodine Jelenić u korelaciji da sam uplatio u proračun Republike Hrvatske 15,5 milijuna kuna, da sam bio branitelj, ovim putem Vas molim da iz kataloga osoba kojima ste oprostili raznorazne zločine, kriminal i sve ostalu u ime Republike Hrvatske odaberete nekoga da nam skrati muke i da ujedno Vama tj DORH-u vrati uslugu.
Unaprijed zahvalan,
U Zagrebu, 21.09.2018. godine
S poštovanjem,
Hrvoje Medvarić
HOP