Domazet: Pupovac sustavno radi na unutarnjoj destabilizaciji Hrvatske

0
6346

Admiral Domazet u emisiji Z1 jasno je obznanio tko je glavni kolovođa destabilizacije zemlje iznutra- Milorada Pupovac. Pupovac prema strategiji vanjskih sila od 1993. godine destabilizira zemlju i tako joj ruši kredibilitet, a za tu rabotu dobiva ogromna sredstva od vlade!

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

U emisiji je sudjelovao naš suradnik na portalu zadužen za nacionalne manjine Nenad Vlahović koji je dodao kako trulo pravosuđe izjeda i urušava državu iznutra. Sam je podnio bezbroj kaznenih prijava protiv Pupovca, ali nema naznaka da će se išta pokrenuti, ali kada on išta kaže, Pupovac odmah podiže tužbe protiv njega. Tko plaća te tužbe? Što je on konkretno učinio za Srbe u Hrvatskoj? Žive li oni dobro ili se samo zadovoljavaju činjenicom da imaju srpski barjak? Kako on živi? Da li je to u redu?

Pupovac sada zajedno sa Teršeličkom i Z. Pusićem podiže nove tužbe protiv Hrvatske za navodna ubojstva Srba, jer se dirnulo u njegovog dožupana koji je bio na Ovčari kada su ubijani Hrvati?! Do tada nije brinuo previše o navodno ubijenim Srbim. Pišemo navodno jer se često pokazalo da su njegove optužbe bez osnove. Do kada će država trpjeti ovaj horor Milorada Pupovca, a narod plaćati?

HOP