Tri vještačenja za Sauchu da li je muljao sa putnim nalozima, od oka Kuščević zna da su muljani potpisi za referendum!

0
5799

saucha

Kao i svaka totalitarna tvorevina (ništa novo u povijesti), ustvari vrlo stara stvar 🙂 niti EU ne može bez “prikrivene” simbolike koja ipak mora biti na neki način objavljena javnosti “ispred nosa”…
… pa tko takav simbol ne prepozna taj ionako nije posebno pametan (a time ni opasan za totalitaristički režim) a onaj tko je dovoljno pametan da to prepozna, taj biva proglašen “ludim”, “paranoičnim”, svakako “slučajem za psihijatriju“! 😎

plen
Može li mi neki dobar matematičar izračunati kolika je matematička vjerojatnost da na 2. referendumsko pitanje Građanske inicijative “Narod odlučuje” od ukupno 407 835 prikupljenih potpisa budu kao-pronađena točno 40 666. neispravna? 😁
Ili jednostavnije; kolika je matematička vjerojatnost da taj broj završava na “666” (Biblijski tzv. “broj Zvijeri”) a da ujedno bude dovoljan da broj potpisa od 407 835 umanji dovoljno da broj važećih potpisa bude ispod praga od 374.740 potpisa, pa tako broj potpisa učini nedovoljnim za raspisivanje referenduma??? 🤔
Evo podataka za lakše računanje takve matematičke vjerojatnosti;
Prema objavi Ministarstva uprave u registru birača s danom početka prikupljanja potpisa bilo je upisano ukupno 3.747.409 birača hrvatskih državljana s prebivalištem u Republici Hrvatskoj; tako je za raspisivanje referenduma u RH potrebno prikupiti najmanje 10% potpisa birača od ukupnog broja birača u RH, odnosno 374.740 potpisa.)
I JOŠ PAR BITNIH STVARI:
1.) Zaključkom Sabora od 6. srpnja 2018. godine Vlada je zadužena za utvrđivanje broja potpisa birača!
2.) Vlada je za brojanje prikupljenih potpisa zadužila Agenciju za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT)
3.) Vlada nije dopustila da predstavnici G.I. “Narod odlučuje” budu nazočni kao promatrači/kontrolori pri brojanju potpisa!!! 😡
Dakle, kolika je matematička vjerojatnost da nam Plenković skupa sa svojom korumpiranom i iz Bruxellesa dirigiranom totalitarnom Vladom obznaniti da je od ukupnog broja potpisa oduzeto točno 40 tisuća plus “666” kao-neispravnih potpisa građana?
… i naravno, što je najvažnije s tim završetkom svog izviješća od “666” pljune u facu građanima  kojih je više od 90% kršćana (86.28% stanovništva su katolici, 4.44% su pripadnici Srpske pravoslavne Crkve, 0.34% protestanata …), a od onih koji su podržali ovaj referendum ih je vjerojatno i više kršćana kojima je, naravno, i upućeno tih 40 tisuća i na kraju svega – “slučajno” baš onih “666” kao nevažećih – kao poruka iz Bruxellesa svima koji su se potpisali ZA Inicijativu…

Ministar Kuščević tvrdi da smo svi mi koji smo potpisivali ove inicijative ustvari zagađivaci prostora…??!!🤔🤔 Mjesto nam je u kontejneru ili Irskoj?

Nevažećih nije ni 5 ni 50 tisuća, nego bas taman!

Jesu li ovi “stručnjaci” za provjeru referendumskih potpisa toliko nepripremljeni za posao ili toliko bezobrazno drski da ovo podmeću javnostikao pravi razlog za poništavanje potpisa??
Naime, u ovoj galeriji ponuđenih primjera “nepravilnosti” skoro na svima se kao nepravilnost navodi da je isti rukopis, tj. više ljudi je popisala jedna te ista osoba.
Pa naravno da je jedan volonter mogao ispuniti cijelu knjigu od 50 osoba, ali je samo potpis morao biti vlastoručan od potpisnika.
Znači li to da su ovi Kuščevićevi pouzdanici brisali stranice i stranice potpisa zato što je podatke upisivao isti volonter, bez obzira što je potpisnik vlastoručno potpisao?
Ako je tako ja se čudim da nije bilo i više “nevažećih”.-komentirao je građanin A. Kuruzović.

“Po toj “pravnoj” logici ministra Kuščevića nijedan potpis državnih dužnosnika, uključujući i njegov, nije pravovaljan jer dokumente koje su potisali nisu napisali vlastoručno, što je krajnje nebulozno.
Zato nam je i upropašten pravni sustav jer ” mjerodavni pravnici” propuste utvrditi osnove pravne znanosti a uz to imaju narcisoidnu potrebu biti kreativni”
Marija P. Stojević napisala je na društvenim mrežama jedna građanka.

Optužno vijeće odbilo je u četvrtak potvrditi optužnicu protiv Tomislava Sauche Sandre Zeljko te će se provesti treće vještačenje potpisa- ovo je natpis u novinama u svezi muljanja sa putnim nalozima u vladi Zorana Milanovića i onih prije…Kuščeviću bez vještačenja sve je jasno, Vrdoljak podiže kaznene prijave, inicijative falsificirale potpise…koja ekspeditivnost !

Carmen Tomašić

HOP