Dan prije komemoracije za srpske zločine u Baćinu Srbi ‘pevaju’ u Petrinji u režiji Biroa Krajine!

0
8692

Sutra u Petrinji srpski ojkači. Uporno žele nastupiti u Petrinji. Naravno daljnji pozadinac ovog cirkusa je politički provokator Milorad Pupovac.  Dolaze iz Srbiji u režiji terorističke organizacije Biro Krajine, koja zastupa ideju povratka Krajine!

Vlada SAO Krajina

Srpski provokatori sa Banovine će  prekp kulturno umjetničko društvo u kojem su glavni srpski četnici Pavo Dugošija i klapa iz Vrginmosta nastupiti u Petrinji i rugaf se Petrinjcima u režiji gradonačelnika Petrinje.

-Branitelji će posebno pozdraviti srpske teroriste iz Biroa Krajine. Nek ih sebi doma vodi gradonačelnik Dumbović. Ova provokacija je namjerno dan prije komemoracije u Baćinu, gdje je srpska gamad napravila strašan ratni zločin.- rekao je za portal ratni heroj Ivo Vranić.

Šefa ovog cirkusa je  posrbljena vlahinja Mara  Vilus,  prijavljena je kazneno od branitelja jer ih je prijavila da su razbijali  vozila od ovih kulturnih srpskih pevača što je naravno laž.

Zbor pjevačica grada Siska,  tamburaška skupina Odiseja, pjevacki zbor SEVDE su otkazali svoj dolazak na festival Ojkača u Petrinji, ne žele u tome učestvovati.

HOP