Plan masonerije je proglasiti Hrvate katoličkim Srbima ili ih raseliti

0
8525

U Saboru Srpske pravoslavne crkve ima sedam vladika homoseksualaca, čija je orjentacija ostalim vladikama poznata. Za još trojicu se sumnja, ali to niko ne bi potvrdio. Za razliku od uvreženog stava o gejevima da su moderni, širokih pogleda, vladike gejevi u SPC su ekstremni desničari ili strogi tradicionalisti.- piše srpski Blic.

-Ne mogu vise šutjeti jer tišina me ubija. Vladiku Vasilija Kačavendu moramo zaustaviti u ime kršćanstva, u ime Srpske pravoslavne crkve kojoj pripadam dušom i tijelom. Bio sam njegov đakon, doživio sam i proživio svašta i o tome moram progovoriti’, počeo je svoju šokantnu ispovijest novinaru Radio Sarajeva 36-godišnji đakon iz Beograda  Bojan Jovanović.

cetnici

SPC je usko povezan sa zločinačkim četničkim pokretom. Ovaj zločinački pokret i titov bezbožnički bili su cijelo vrijeme bliski. I danas je tako. Veza im je masonerija. Preko SPC-a masonerija je posrbljavala Hrvate i Vlahe pravoslavce. Danas jedan od najvećih srpskih nacionalista Miodrag Linta je vlah. U BiH jedan od najvećih srpskih nacionalista je Milorad Dodik, u stvari Dodig, Hrvat. Posrbljavanje počinje u trenutku kada Vuk Karadžić pohrvaćuje srpski jezik koji je do tada bio sličan Bugarskom jeziku, a SPC crkva koja je nastala na ubojici Sv . Savi  preuzima primat u tome zadatku.

Treba reći da su se pravoslavci do tada u BiH nazivali Hrvatima  (19 stoljeće)  kada bi putovali u svijet i jasno se to vidi u knjigama ulaza u New York. Ako dodamo vezu prezimena Tesla, Gudelj, Špegelj sa Bijelim Hrvatima iz Ukrajine, jasno je zašto se danas masonerija najviše bavi istrebljenjem Hrvata.

Vojislav Šešelj kao Hrvat po prezimenu bio je idealan da proširi priču masonerije kako su Hrvati zapravo katolički Srbi. Ta priča je slična priči srpske crkve iako je istina potpuno suprotna.

šešeseselj_pali_zastavu__05_08_2015_foto_fonet_688_HRT.jpg.688x388_q85_crop_upscale

U Hrvatskoj mediji pod utjecajem srpske masonerije moraju ogaditi zemlju Hrvatima. U tome im pomaže hrvatska komunistička žgadija. Zvijezda i četnička Srbija na potpuno isti način su zvjerski ubijali Hrvate, baš kao što je to činila masonerija kroz povijest sa kršćanima. Zato se poljski Papa divio Hrvatima. Znao je njihovu moć.

U medijima masonerija stalno plasira priče o ustašizaciji zemlje, ksenofobiji, nasilju, a istina je potpuno drugačija u zbilji što i statistike pokazuju.

nasilje

četnikuša

Ova slika je iz Dubrovačke crkve gdje jedna srpkinja namjerno izaziva bijes naroda, kako bi Hrvate prikazali primitivcima.

labrović piša

Ovo je tzv. hrvatski umjetnik koji mokri pred crkvom da bi isto izazvao bijes Hrvata. Naravno da netko ovakve svinjarije plaća, kao i činjenicu da je kriminalac Matija Babić za sveca Leopolda Mandića rekao da je osušena govedina. Nitko za ove činove nije odgovarao jer je to umjetnost. O ustašizaciji Hrvatske ili nekoj nesnošljivosti govore i glumica Jelena Veljača kao i novinar Zoran Jovanović, danas Šprajc. Takva slika ide u svijet o nama od tih farizeja. Niti dlaka s glave im ne fali.

FB_IMG_1538934340931

U umjetnosti nas ponižuje Frljić. Sramoti van zemlje jer su mu zabranjene predstave. U zemlji ismijava branitelje i kršćane.

frljic-silovanjefrlj

Svi koriste simbole komunizma.

On je tu  da nama ogadi branitelje i domovinski rat. I uništi nacionalnu svijest, a HAVC da snima filmove protiv branitelja. Prijavljeni direktor HAVC-a za lažni film o hrvatskim braniteljima o slučaju škole u Dvoru na Uni, kada su učenici pobijeni , oslobođen je krivnje. DORH očito djeluje u kordinaciji sa ovim planom masonerije za Hrvatsku.

bajić

Svakodnevno ispijaju kavice Pupovac i neokrunjeni šef DORH-a Bajić.  Ne skrivaju se…DORH progoni branitelja Keleminca i štiti interes pročetnički nastrojenog Pupovca, jer očito ta ideologija mora ovladati Hrvatskom.

keleminec 1

Koliko muke masonerija ima sa nama. U ratu nas nisu uspjeli pobiti, u vlastitoj državi su nas potpuno opljačkali preko komunista, medijski su nas porobili, ali pobijedili nisu. Ne vjerujte da smo mali i beznačajan narod, čitajte Majorova -Velika Hrvatska i sve će biti puno jasnije…

Hrvat se ne bori da što otme kome,
Čuva sveti plamen na ognjištu svome.
I dok tako čini u najteži dan’
I Bog je i pravda na njegovoj stran’.
A kuda će Srbin – zar on da se dade
Putu, na kom nema ni Boga ni pravde?
Šta se nama pati, to mi Srbi znamo,
Al’ u patnji našoj ponosa imamo.
(…) Zato, Srbi, čujte: čvrsto stojte sada
Na braniku gde je i zakon i pravda;
Ojačajte snagu patnika Hrvata,
Neka zna da ima u nevolji brata;
Nek’ se jednom vidi kakva j’ sloga blago,
A oni će posle… kako im god drago.
Zmaj Jova Jovanović

 

Masoneriji odgovara mržnja Hrvata i Srba. Laž o Jasenovcu. Laž o genocidnosti Hrvata. A sve te laži kreću preko SPC-e. Zato je velika panika masonerije u svezi istine o Jasenovcu. Ipak samo istina oslobađa.

leljak

Plakat Jasenovac portret Vijenac_resized_20180926_024147636

Ova knjiga je ključ mira u regiji i konačni obračun sa komunističkom masonerijom .

pupi7Dah7fU7WsAIt0rR

Vrh masonerija sa Vučićevom majkom i Slobodanom Miloševićem. Sjećate se koji doček je napravila predsjednica za Vučića, u dvorani Lisinski, a Vučić je obišao središte četničkog pokreta u Vrginmostu.

kolinda 22

VUČIĆEV ‘INFORMER’ NAPAO ‘USTAŠE SAČIĆA I BUJANCA’ I PORTAL HOP JER NE DOZVOLJAVAJU VULINU ‘DA VRIJEĐA’ HRVATE!

Tko je glavni u Vrginmostu? Pupovac. Tko jedini piše o četništvu u Vrginmostu? HOP portal.

Jedno dijete  u školi  je otvoreno pitao Vučić tijekom posjeta “da li je tvoj tata novinar HOP portala”…smeta mu istina. Njegov sluga za Srbe u regiji stalno proziva naš portal, jer u panici da zapravo Srbi ne shvate kakav je on izdajnik i lopov.

Tada je pokrenuo pitanje plana Z4 u Lisnskom. U Mimari je bila proslava dana vojske Srbije. Nije li nas masonerija mogla više poniziti?

Krast će nam glasove, referendume, progoniti branitelje. Velika borba. Masonerija sve potkupljuje i kontrolira. U uvijek su joj problem Hrvati. Srbi su samo sluge. Izdali su kršćane kod Nikopolja, stali uz Turke, a ovi im uzvratili silovanjima i nabijanjima na kolac 500 godina. Kako će sada proći jer su ponovo na strani zla?

I. Drenjančević

HOP