Ekskluzivno: Srpski zlotvor iz logora Vojnić provicira s velikim U na kući, hoće li reagirati Pupovac i lokalna policija?!

0
14047

IMG-a617cbaddbf180aa8c2cf108f10dba31-V

Mile Galogaža, nekadašnji zlotvor iz logora Vojnić koji je prebijao Hrvate, zlostavljao žene, koristio ih za četničku prostituciju danas mirno živi u Slavskom polju i nikome ne pada na pamet da ga zbog ičega privodi. Na drugoj strani Općinsko državno odvjetništvo traži ponovo zatvaranje branitelja i hrabrog domoljuba Dražena Keleminca zbog širenja mržnje što je potpuna laž, Keleminec je spalio huškački članak srpskih Novosti i to je za pokvarenjake u pravosuđu širenje mržnje. Njihove optužbe  su iste kao od Milorada Pupovca.

Kao što vidite na kući ovog zlotvora je slovo U potpuno isto kao na ustaškim odorama i zastavama. Da li je njega privela policija na razgovor? Nije. Da je to  napisao Hrvat bila bi međunarodna frka! Što bi bilo da je tako nešto napravio politički mučenik D. Keleminec? Istog trena svi bi mediji pisali o tome.

-I sam sam se danas uvjerio da HOP portal piše istinu iako je izgledalo da je sve ovo znanstvena fantastika u općini Gvozd. Čuvar logora iz ratnog vremena provocira Hrvate, ispada da jedino može mirno ovdje živjeti ako na svojoj kući napiše U i “ovo je Hrvatska”.

Po drugoj teoriji koja je izgledna ovaj natpis je trebao biti podmetnut kome drugome nego Hrvatima, od kojih se Galogaža treba zaštititi i kuću staviti pod posebnu zaštitu. Hrvati bi ispali ustaše, a kuća bi morala biti zaštićena. Galogaža se boji odlaskom u Srbiju da mu prvenstveno muslimani ne porazbijaju kuću jer je mnoge zlostavljao. Našim člankom preduhitrili smo ovaj scenarij.

Tako je loše četnicima u Hrvatskoj da im ova luda država obnavlja kuće! Dok ostalim lojalnim Srbima ne želi pomoći kao što je to slučaj Rade Dragića u Slavskom polju. Njemu progone djecu preostali četnici, srpski luđaci, a jedini koji brinu o njemu su Hrvati, branitelji. Upravo je obitelj Dragić obrazac kako Hrvati i Srbi mogu živjeti. Danas smo došli na svinjokolju obitelji Dragić jer im lokalni Srbi ne žele pomoći u strahu od pupovčeve stranke SDSS i lokalnih srpskih zločinaca koji mirno žive u državi Hrvatskoj-za naš portal ekskluzivno je rekao Ivo Vranić ratni heroj Banovine. On se ne boji doći u četničko leglo.

Kako smo saznali obitelj Dragić dobila je pomoć od petrinjskih branitelja i branitelja protjeranih iz Banja Luke. Od države baš u ničemu nema pomoći. U svemu su blokirani, lokalne vlasti SDSS-a pod kontrolom zločinca Đure Škaljca i Miodraga Linte iz Beograda, čine sve kako bi Dragiće istjerali iz rodnog sela. Najkomičnije da stvarnog pravoslavnog Srbina tjera posrbljeni vlaški lopov Miodrag Linta i ostala vlaška ekipa, a među kojima je i ovaj Galogaža…

Pravosuđe je poništilo presude prema lokalnom četniku iz ovog sela koji je pretukao Dragiće a među stradalim je maloljetno dijete. Suđenje se ponavlja. Za prijetnju silovanjem 8-godišnje kćeri Dragića nitko nije odgovarao. Za prebijanje kćeri od 8 godina u školi nitko nije odgovarao. Tu nema širenja mržnje, ali za paljenje papira Kelemincu se prijeti pritvorom ponovo.

keleminec 1

Ove spodobe u pravosuđu mi plaćamo za zaštitu četništva, nasilja, prijetnje djeci…do kada? Dragići su dokaz da ova zemlja ne želi mir između dvije nacije, već zajedno sa beogradskim banditima provodi politiku svađe, kako bi nas masonerija sve držala pokorne, a oni mogli u miru krasti.

HOP