HNS-ovka Divjak ne želi pomoći obrazovni program Hrvata u Australiji, radije pomaže Pupovčeve pulene!

0
7505

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pod palicom Blaženke Divjak djeluje više kao sjedište divlje masonske horde koja želi uništiti svaku vezu domoljublja, nacije i vjere nego kao ministarstvo. Po naputku politike prvog makroa Europe i masonske sluge Macrona, potrudila  se izbaciti povijesti iz strukovnih škola, revidirati domovinski rat, a u svjetskim okvirima učinila je sve da vezu Hrvata i njenog ministarstva svede na minimum.

Baš je francuski predsjednik nedavno pred novinarima zaprijetio nacionalistima da su najveći protivnici njegove perverzne masonske politike ubijanja svega što podsjeća na identitet osobe. 

Prema našim saznanjima najbolji  primjer nebrige je Australija  same ministrice , a  u kojoj je najjača hrvatska zajednica. Ministrica Divjak ničime ne pomaže Hrvate u hrvatskim školama Australije, već oni sami nabavljaju obrazovne programe preko savjesnih pojedinaca u Hrvatskoj.

Profesorica Barišić (djevojčko) ,koja danas živi u Rijeci odvedena je kao malo dijete iz Banja Luke kako bi uopće ostala živa. Danas je profesor djeci u Rijeci. Igor Pletikosa na isti način je doveden iz Banja Luke u Rijeku. Kratko se zadržao, jer roditelji su odlučili odseliti u Australiju. Obrazovanje Hrvata u Australiji  ujedinilo je ove dvije osobe.

Navedene dvije osobe glavni su koordinatori obrazovnog procesa Hrvata u Australiji. Profesorica iz Rijeke šalje obrazovne programe u Australiju svom kolegi Pletkosi. Ne čini to naša ministrica obrazovanja koja je za to plaćena. Brigu o financijama programa ne brine vlada RH-a već bogati poduzetnik i mecena Marko Franović, bez kojeg ne bilo novaca niti za pravoslanu crkvu Hrvata, a niti za neke alternativne političke opcije u Hrvatskoj.

Drugim riječima pokvarena vlast u Hrvatskoj ne podržava australske Hrvate jer australski Hrvati sve više podržavaju i druge političke opcije. Bili su dobri kada su davali 5 milijune maraka za oružje predsjedniku Tuđmanu samo u jednom razgovoru, ali sada nemaju pravo na hrvatske škole u svojoj zemlji.

plen

Za to vrijeme ministrica Divjak iz kvote mafijaške stranke propalih komunista HNS-a, sa najviše osuđenih članova za kriminal u Hrvatskoj, radi iz našeg obrazovanja masonsku prčiju novcima poreznih obveznika. Može li pokvarenije?

divjak 3

Koliko je nepismena ministrica pokazala je na ovome primjeru. Takvu nepismenu osobu isto plaćaju porezni obveznici iz svoga džepa.

HOP